Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. «De ce m-aș duce la ceva mai slab?»

image
Andreea Esca este cea mai cunoscută față de la PRO TVSursa foto: Facebook

O întâlnire cu Andreeea Esca la un eveniment monden este de fiecare dată o bucurie. Pentru că vedeta Ştirilor Pro TV are mereu zâmbetul la ea şi o vorbă bună pentru fiecare interlocutor. Am abordat-o zilele trecute, la petrecerea de 25 de ani a casei de producţie Roton, şi am povestit despre slujba ei de ştiristă, dar și despre fiica ei, Alexia.

Vedeta ştirilor Pro TV Andreea Esca (47 de ani) este una dintre prezenţele speciale la evenimente mondene. La aniversarea celor 25 de ani de Roton, ştirista ne-a răspuns la trei curiozităţi, la trei întrebări legate de familie, în special de fiica ei, Alexia Eram (19 de ani).

“Alexia este în acest moment la facultate, la Londra, iar Mario Fresh, iubitul ei, este plecat în reality-show (Asia Express, de la Antena 1, n.r.), așa că se vor vedea abia de de Crăciun. Au mai fost despărţiţi şi când era el la «Exatlon». Ei oricum erau despărțiți de distanţă. Dar ea, o dată pe lună, vine în Bucureşti, însă ne vedem pe Face Time, pe What’s Up, cu ajutorul tuturor acestor gadgeturi și aplicații. A fost aici până a început şcoala, până în octombrie. A fost la tot felul de evenimente. Noi vorbim non stop, chiar şi în secunda asta, când mă întrebai tu, noi ne scriam prin mesaje. Mă surprinde de fiecare dată când vine în ţară cu câte un cadou. Ultima oară mi-a luat o cască de baie cu un flamingo, ca ştie că sunt fan. Şi mi s-a părut amuzant”, ne-a povestit Andreea Esca.

image
Mario Fresh și-a luat rămas bun de la iubita lui, Alexia Eram. Va sta două luni în Asia

Cât despre cariera sa, vedeta ne-a povestit că anul acesta are parte de o nouă aniversare de când este ştiristă la Pro TV. "Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din ’92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul”, ne-a mai spus, în încheiere, Andreea Esca.  

Citește și:

Aici a investit Andreea Esca salariul de la Pro Tv. Cât te costă să te cazezi în paradisul turistic de lângă Sibiu

Răspunsul genial al Andreei Esca atunci când a fost întrebată de salariu

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
accident motilor buun jpeg
anamaria ferentz jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg