Ce spune Mihai Trăistariu despre prestația lui Ester Peony la Eurovision 2019. Pe cine vede câștigător

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu este unul dintre veteranii competiției EurovisionFoto: arhivă personală
Mihai Trăistariu este unul dintre veteranii competiției EurovisionFoto: arhivă personală

Joi seară, 16 mai, a avut loc a doua semifinală Eurovision 2019, de la Tel Aviv, în care a intrat și reprezentanta noastră, Ester Peony. Din păcate, aceasta nu s-a calificat în finala din 18 mai. Iată cum a comentat Mihai Trăistariu prestația ei, unul dintre veteranii competiției, dar și cine este preferatul său la câștigarea trofeului.

Trăistariu a recunoscut că semifinala României a fost una grea și de nivel mai ridicat decât prima, ba chiar a numit-o "de nivelul unei finale". "Semifinala a II-a Eurovision a fost ... wooooow! Pe bune! Unele momente m-au lasat cu gura cascată! Grafica face 75% din show ! Unii artiști nici n-au mai adus oameni pe scenă. S-au folosit doar de grafică și au fost super", a spus artistul, care are și câțiva favoriți.

În pole position se află Azerbaijan, "După mintea mea, va câștiga marea finală. Mi-a plăcut totul! A fost o surpriză neașteptată pentru mine! Modern la maximum, voce, piesă. Excelent e puțin spus. Rusul a făcut iarăși un show excepțional. Ar putea lua și el locul I lejer. Olanda mi-a plăcut încă de când am auzit piesa, acum vreo lună", a mai adăugat Trăistariu, recunoscut printre fanii Eurovision pentru calitățile sale vocale.

"România a fost la mare înălțime. Ester a cântat fără greșeală, iar show-ul chiar a fost fain. Și faza cu mâna, pe care au păstrat-o și îmbunătățit-o, a fost un plus, zic eu! Piesa ei s-a încadrat perfect în peisaj, pentru că are sound-ul ultramodern. În concluzie, România s-a prezentat super bine", a lăudat Mihai prestația României din semifinală. 

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png