Ce spune What‘s Up despre problemele cu legea. Explică scandalul cu iubita, poliția, vecinul și vânzătoarea

Ultima actualizare:

    Marius Ivancea
Marius Ivancea

Are la activ nu mai puțin de trei dosare penale pentru ultraj! Marius Ivancea, alias What's Up (32 de ani), este cântărețul problemă din muzica românească.

Marius Ivancea, alias What's Up, a intrat de mai multe ori în vizorul polițiștilor, ba chiar a fost pe punctul să ajungă la închisoare, după ce a fost acuzat de agresiune ba de către un vecin, ba de către iubită și chiar de un agent de pază dintr-un supermarket.

Scandal cu fosta iubita și cu polițiștii

La finalul anului 2019, artistul a provocat un scandal monstru în apartamentul iubitei sale de atunci, Alice Badea. Acesta și-a luat la bătaie iubita și a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Pentru că era foarte agresiv, aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze, însă artistul s-a zbătut din răsputeri și chiar a reușit să muște, de picior, un polițist. După jumătate de an de la incidentul cu pricina, procurorii au decis însă să claseze dosarul în care Marius Ivancea, alias What‘s Up, era acuzat că a agresat trei polițiști. Gurile rele au spus atunci că decizia a fost luată abia după șase luni de la săvârșirea ei, pentru că s-a dorit ca publicul să dea uitării fapta comisă de faimosul artist.

Scandal cu un vecin

Un an mai târziu, cântărețul a intrat din nou în atenția anchetatorilor, după ce și-a bătut un vecin care i-ar fi reproșat că ascultă muzică la volum maxim și tulbură linștea la ore nepotrivite. “În timp ce eram plecat în Suedia, am încheiat relația cu Alice. Ea s-a dus însă la tv să povestească. A ieșit mare tămbălău. Toată lumea a zis că am avut pile la Poliție pentru că m-am ales doar cu muncă în folosul comunității și nu am făcut închisoare. Apoi, a mai venit un vecin la mine că dădusem muzica prea tare. E adevărat, atunci m-am enervat și l-am lovit, îmi pare rău. A doua zi a bubuit însă presa că l-am bătut cu copilul în brațe. Nu era nici un copil pe acolo, a dezvăluit What's Up, la Kanal D.

Scandal cu o vânzătoare

Anul acesta, în august, What’s Up s-a dat din nou în spectacol. De această dată, artistul ar fi făcut scandal într-un supermarket din Giulești, unde o agentă de pază a fost nevoită să cheme ajutoare. Potrivit unor martori oculari, solistul a intrat fără mască, într-un magazin situat în Giulești. Agenta de pază de la intrare l-a rugat să respecte legea, însă acesta ar fi devenit, brusc, extrem de agitat și violent în limbaj. „Altădată, m-am dus odată la cumpărături și doamna era nervoasă. Eu am întrebat-o doar de ce e nervoasă! A doua zi în presă gata, titlu mare: What‘s Up e violent cu femeile!“, a mai spus artistul, încercând să-și scuze ieșirile repetate în decor.

Citește și:

Situație complicată pentru What’s UP. Ce riscă solistul după ce a fost violent cu iubita și agresiv cu polițiștii

What’s Up, explică bătaia cu vecinul: "A venit să-mi spună să dau muzica mai încet"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net