Ce tinerel sexy îi ţine companie lui Teo. Îi conduce maşina şi o face să râdă încontinuu


    Teo merge la braţ cu tânărul despre care spune că-i este şoferFoto: Blitz
Teo merge la braţ cu tânărul despre care spune că-i este şoferFoto: Blitz

Câtă poftă de viaţă şi ce tonus de invidiat are Teo Trandafir! Simpatica prezentatoare parcă a renăscut după divorţ, şi asta datorită schimbărilor pe care le-a făcut în ultima perioadă. Cea mai actuală este şoferul. Locul lui ”Dom’ Profesor” a fost luat de un tinerel sexy, purtător de barbă, care se comportă extrem de gentil cu şefa lui.

O vreme s-a luptat să zâmbească, deşi sufletul ei a fost dărâmat din cauza divorţului prin care a trebuit să treacă. Acum, simpatica prezentatoare este altă persoană. Radioasă, slabă, toată numai un zâmbet. Aşa am surprins-o pe Teo Trandafir (48 de ani) zilele trecute. Nu doar gesturile o dau de gol, ci şi hainele care, după cum se poate observa, sunt mult mai colorate şi mai înflorate. Cu siguranţă, fetiţa ei, Maya (12 ani), a fost pionul principal care a ajutat-o să depăşească momentele grele; dar şi prietenii i-au stat în preajmă. 


    Fotografii: Blitz
Fotografii: Blitz

Spre exemplu, unul dintre cei care au făcut-o să râdă zilele trecute dintr-un motiv banal este chiar şoferul ei. Dar, atenţie, nu este vorba despre Marian Teodorescu, sau ”Dom’ Profesor”, aşa cum îl ”botezase” vedeta pe cel mai bun prieten al ei, cel care îi făcea piaţa, îi conducea maşina şi-i era “umbră” zi de zi,  ci de un tânăr mai slab cu vreo 30 de kilgrame şi mai tânăr cu circa zece ani. Prezentatoarea de la Kanal D ne-a confirmat că tânărul, pe nume Cătălin, este cel care a ajuns să-i calce ambreiajul şi frâna maşinii.

”Eu nu conduc maşina, aşa că aveam nevoie de cineva care să facă asta. Nu lucrează pentru mine, însă mă ajută când am nevoie. Şi-mi este şi amic”, a declarat Teo Trandafir, pentru Click!

Din câte se poate observa în poze, cel care are acces la cheile maşinii doamnei Teo este un tip sexy şi în pas cu moda. Purtătorul de bărbiţă şi cu părul dat pe spate probabil că ştie să spună şi bancuri, de vreme ce şefa lui râde cu gura până la urechi. Cel mai important, Cătălin este şi un gentleman, căci i-a ţinut gentil mâna şefei şi a ajutat-o să sară o bordură. De altfel, cei doi şi-au intersectat de mai multe ori mâinile. Fie ea l-a ţinut pe el de un degeţel, fie el a sprijinit-o bărbăteşte. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în jurul prânzului, în timp ce se deplasau din Pipera, acolo unde locuieşte Teo, spre centrul Bucureştiului. Vedeta s-a oprit la un magazin de lux, apoi tânărul a condus-o înapoi spre casă.

Revine luni pe micile ecrane

Noul sezon „Teo Show” va începe pe 29 august, la Kanal D, emisiunea prezentată de Teo și Bursucu urmând să fie difuzată de luni până vineri de la ora 15:45. „Sunt în vacanță, mă bucur din plin de ea, dar abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii, cu oamenii alături de care lucrez zi de zi. Mi-e dor deja de glumele din culise, de agitația din ședintele de sumar, de tot ce înseamnă viața în mijlocul echipei”, a spus Teo Trandafir.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Prințul Harry jpg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg