Ce tort spectaculos au avut la nuntă Claudia Puican și Armin Nicoară! Ce artiști faimoși au cântat la evenimentul cu 1.000 de persoane
Claudia Puican și Armin Nicoară au strălucit la petrecerea de nuntă și botez de senzație, unde au fost prezenți aproximativ 1.000 de invitați. Evenimentul grandios s-a desfășurat în Timișoara, într-un cort amenajat ca-n basme, cu 10.000 de trandafiri și multe alte elemente strălucitoare de decor, iar fotoreporterii Click! au surprins în exclusivitate cele mai interesante momente și imagini ale evenimentului.
Cele mai frumoase momente surprinse la nunta Claudiei Puican cu Armin Nicoară










Unul dintre cele mai importante momente ale serii l-a reprezentat tortul uriaș de 2,5 m, care a fost adus pe o melodie cântată de Costel Biju. La petrecere s-au alăturat foarte mulți cântăreți celebri din România, printre care Leo de la Roșiori, Toni de la Brașov, Florin Cercel și mulți alți artiști din toate genurile muzicale, de la folclor și muzică de petrecere, până la pop și dance.
Armin Nicoară și Claudia Puican au organizat o petrecere de zile mari!
Armin Nicoară și Claudia Puican s-au căsătorit civil și religios în urmă cu aproximativ trei ani de zile, însă au amânat până ieri petrecerea de nuntă. Cei doi cântăreți au decis să organizeze un eveniment care să îmbine atât petrecera de nuntă, cât și pe cea de botez a fiului lor, Amir Efrem.
Evenimentul a fost unul grandios, cu invitați aleși pe sprânceană și cei mai faimoși cântăreți care s-au distrat până în zori alături de Armin și Claudia. Petrecerea a început ieri, la ora 17-00. Claudia a purtat o rochie superbă din dantelă franțuzească, iar atmosfera a fost întreținută de artiști pe scenă, până dimineața!
Mirii s-au ocupat ca fiecare detaliu să fie bine stabilit
Claudia și Armin au pus suflet în fiecare detaliu, oferind o petrecere fastuoasă de nuntă și botez, plină de eleganță și rafinament culinar. Meniul a cuprins preparate rafinate: aperitivele au avut terină de foaie gras cu piure de ceapă roșie caramelizată, bruschete cu anșoa prăjite, mălai și ardei copt, crochete de porumb cu jalapeno și chips de creveți în crustă de perle de orez cu maioneză wasabi.
Felurile principale servite invitaților au conținut mușchi de vițel fraged, supă de pasăre cu tăiței de casă, ciorbă de văcuță cu ardei și smântână și preparate din pește atent selecționate.
Seara s-a încheiat în stil grandios cu un tort spectaculos de ciocolată și vanilie, unul dintre cele mai așteptate momente ale petrecerii, care a măsurat 2.5 m înălțime, decorat în alb.

































