Ce vedet─â din echipa "Faimo┼čilor" a fost eliminat─â de la Exatlon. A p─âr─âsit concursul cu lacrimi ├«n ochi

simeon stalpnicul png
Echipa "Faimo┼čilor" are ├«n componen┼ú─â un membru mai pu┼úin dec├ót la ├«nceputul concursului Foto:Arhiv─â personal─â

O nou─â eliminare a avut loc ├«n cadrul competi┼úiei "Exatlon"├«n seara de 30 ianuarie. Cei trei propu┼či spre eliminare au fost Andrei Stoica, propus de echip─â, Ionu┼ú Oncescu, nominalizat de Gian Kiri┼ú─â ┼či Anda Adam, numit─â de c─âtre Vladmir Dr─âghia pentru a p─âr─âsi competi┼úia.

Publicul este cel care decide cine pleac─â acas─â, ├«n Rom├ónia, p─âr─âsind echipa din Republica Dominican─â ┼či cine r─âm├óne ├«n competi┼úia acerb─â pentru cei 100.000 de euro.

V─â reaminitm c─â cele zece vedete care au acceptat provocarea Exatlon sunt c├ónt─ârea┼úa Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliat─â la competi┼úii olimpice ┼či europene, Vladimir Dr─âghia, fost ├«not─âtor de performan┼ú─â ┼či actor, Giani Kiri┼ú─â, fost fotbalist la clubul Dinamo, C─ât─âlin Cazacu, campion de motociclism vitez─â, c├ónt─ârea┼úa Claudia Pavel, Diana Belbi┼úa, lupt─âtoare profesionist─â de MMA, Anca Surdu, dubl─â campioan─â mondial─â ┼či european─â la gimnastic─â aerobic─â, Ion Oncescu, lupt─âtor profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial ┼či european, ┼či Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing.

simeon stalpnicul png
Colegii au fost foarte afectaţi de plecarea Andei din competiţie Foto:Arhivă personală

├Än urma voturilor din edi┼úia din data de 30 ianuarie cea care a p─âr─âsit competi┼úia a fost Anda Adam. Artista se va ├«ntoarce ├«n Rom├ónia ┼či inten┼úioneaz─â s─â mearg─â la un medic pentru a rezolva problemele de s─ân─âatte pe care le-a ├«nt├ómpinat pe parcursul competi┼úiei. Anda s-a desp─âr┼úit de coechipierii s─âi cu lacrimi ├«n ochi.

simeon stalpnicul png
Anda Adam a părăsit concursul cu lacrimi în ochiFoto:Arhivă personală

"Ideea este c─â am ┼čtiut atunci c├ónd m-am accidentat c─â nu voi mai putea participa, dar am sperat c─â voi putea reveni, de┼či ├«n sufletul meu ┼čtiam precis c─â a fost o accidentare destul de grav─â. M─â a┼čteptam s─â se termine totul pentru mine dup─â accidentare. Pentru mine a fost foarte greu, m─â bucur c─â oamenii m-au votat pentru a ie┼či din competi┼úie ┼či a putea avea grij─â de mine, oamenii nu voiam s─â fiu ├«ntr-o competi┼úie ├«n care a┼č fi putut s─â m─â accidentez ┼či mai r─âu. V─â mul┼úumesc mult tuturor", au fost cuvintele vedetei.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
daniel pancu andra teodorescu jpeg
image png
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
FotoJet jpg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
woody allen me too jpeg
vedete vacante21 jpg
jeff bezos jpeg
FotoJet jpg
Untitled png
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (10) jpg