Ce vilă cochetă şi-a făcut Zamfirescu cu iubita! FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Iunie 2014: Florin Zamfirescu are  acum la Mogoşoaia un  adevărat cămin, alături  de noua lui parteneră
Iunie 2014: Florin Zamfirescu are acum la Mogoşoaia un adevărat cămin, alături de noua lui parteneră

Din ianuarie se chinuieşte să se mute în vila pe care şi-a construit-o după divorţul de Cătălina Mustaţă, însă abia acum i s-a împlinit visul. Florin Zamfirescu s-a aranjat la casa lui, şi-a pus flori la balcon şi şi-a luat câini de pază.

Viitorul sună bine pentru Florin Zamfirescu (65 ani)! Actorul a reuşit să-şi termine casa de la Mogoşoaia şi să-şi facă un cămin acolo împreună cu actuala lui iubită, Daciana, de profesie medic. Recent, acesta a fost surprins de fotoreporterii Click! la noul domiciliu, care iese în evidenţă prin simplitate şi bun-gust.

Ianuarie 2014: Aşa arăta la  începutul anului  vila actorului
Ianuarie 2014: Aşa arăta la începutul anului vila actorului

Se vede de la o poştă că acolo şi-a pus amprenta o femeie, ţinând cont de de curăţenia din curte, dar şi de jardinierele cu petunii, montate pe balcon. De remarcat că actorul şi iubita acestuia şi-au luat şi doi câini de pază, metişi de ciobăneşti germani. În curte erau parcate şi cele două automobile ale familiei.

Daciana
Daciana

Joi, în jurul prânzului, îndrăgitul actor a ieşit preţ de o jumătate de oră din casă, pentru a achiziţiona nişte carne pentru grătar de la o măcelărie din zonă, semn că e pregătit să petreacă clipe relaxante în curte, deşi la un gard distanţă se află fosta soţie, Cătălina Mustaţă. După divorţ, cei doi au ajuns să fie vecini, întrucât actriţa a rămas în casa conjugală, iar actorul şi-a construit vila actuală pe jumătatea de teren obţinută după partaj.

“Mi-am construit o casă mai frumoasă şi mai somptuoasă, cu cinci dependinţe. Pe mine nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina.

Am văzut că ea a tras un gard mare, să nu mă mai vadă. Poate îi voi fi sprijin mai încolo, căci oamenii, la bătrâneţe, se mai ajută între ei”, mărturisea actorul, pentru Click! După ce rănile divorţului s-au închis, Zamfirescu s-a apropiat sufleteşte de o altă femeie, pe nume Daciana.

Am început o viaţă nouă. Am cunoscut o femeie extraordinară, pe Daciana, medic. N-am crezut că se poate convieţui cu cineva aşa de frumos cum mi se întâmplă mie acum. Are grijă de mine. Pornisem cu gândul că n-o să mă mai însor în viaţa mea, că nu mai vreau. Am stat de vorbă, am cerut-o de nevastă. Mi-a spus: «Mai vedem!». Cred că mă mai testează”, declara Zamfirescu, pentru ziarul Metropolis.

A trecut de la o actriţă la o doctoriţă


    Daciana
Daciana

Florin Zamfirescu a divorţat în iunie 2012 de actriţa Cătălina Mustaţă (46 de ani), după 21 de ani de mariaj. Ulterior, actorul şi-a refăcut viaţa alături de Daciana, medic de familie, cu care e nedespărţit de un an încoace. Chiar dacă personal nu mai au nimic de împărţit, Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă nu au scăpat unul de celălalt. După divorţ, acesta i-a lăsat actriţei vila din Mogoşoaia, dar a rămas cu jumătate din curtea de 2.500 de metri pătraţi. Pe porţiunea aceasta, actorul şi-a ridicat şi casa cu cinci dependinţe. “Nu mă deranjează că stau la doi paşi de Cătălina. Eu m-am resemnat şi îi păstrez o amintire frumoasă”, ne-a declarat Zamfirescu.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net