Cea mai mare dorinţă a Danei Războiu. Cum a ajuns să fie "mama" a peste 3000 de copii

Ultima actualizare:

    Dana Războiu este mama a doi băieţiFoto:Arhivă personală
Dana Războiu este mama a doi băieţiFoto:Arhivă personală

Dana Războiu, în vârstă de 43 de ani, una dintre cele mai cunoscute foste prezentatoare ale postului de televiziune TVR, a acceptat invitaţia Click! de a participa la o discuţie relaxată despre planurile de viitor, viaţa personală, dar şi despre cele mai importante persoane din viaţa carismaticii jurnaliste, cei doi fii ai săi, Victor şi Marc. Dana ne-a povestit cu zâmbetul pe buze despre proiectele sale, cei doi băieţi, dar a făcut şi o serie de dezvăluiri picante! Iată despre ce este vorba!

Dana Războiu a păşit în platoul Click! Tv Live având o energie molipsitoare şi un zâmbet călduros. Ajunsă la 43 de ani, Dana mărturiseşte că anul care a trecut a fost unul dificil pentru ea, însă a învăţat să renunţe la naivitate şi să păstreze o atitudine pozitivă. Fosta prezentatoare susţine că sentimentul pe care îl hrăneşti cel mai mult şi pentru care depui cea mai multă energie tinde să se dezvolte şi să te acapareze, ca persoana. Aşadar, alege să se menţină implicată şi optimistă. 

Din punct de vedere profesional se ocupă de un proiect pe care l-a demarat în urmă cu aproape patru ani, dedicat copiilor ajunşi în pragul adolescenţei şi care sunt pasionaţi de robotică. Proiectul Danei este unul de succes, iar participanţii s-au apropiat foarte mult de ea, ajungând să păstreze legătura prin intermediul reţelelor de socializare. 

Fiul cel mare al Danei, elev de nota 10

Din punct de vedere personal, Dana este mama mândră a doi băieţi. Cel mare, Victor, urmează să pleca în Marea Britanie pentru a face ultimii ani de liceu acolo, după ce a reuşit să obţină un loc printre cei 27 de elevi selectaţi la nivel mondial. Dana a mărturisit că plecarea lui Victor o întristează întrucât "el era bărbatul în casă", cel care găsea soluţii rapid şi ingenios. Ea a recunoscut că şi-ar fi dorit să aibă trei copii, dar se gândeşte că este un pic prea târziu pentru ca acest vis să îi fie îndeplinit. 

Dana, mamă singură şi fericită

Dana nu s-a ferit să răspundă întrebărilor sensibile şi a vorbit despre provocarea pe care o repezintă să fie mamă singură în România. "Să fii mamă singură îţi dă putere, este greu, dar şi foarte plăcut. Când îţi dai seama că te descurci singur îţi creşte stima de sine....Eu nu am crezut că pot să îmi iau carnetul de condus şi uite că acum îl am şi conduc foarte bine", a povestit Dana. 

În ceea ce priveşte relaţiile de iubire, deşi a trecut prin două relaţii care nu s-au încheiat în cel mai fericit mod, Dana nu şi-a pierdut speranţa şi susţine că încă îi priveşte cu curiozitate pe bărbaţi, deşi este mult mai atentă şi mai puţin naivă. 

Dana Războiu, două căsnicii eşuate

Dana Războiu a încheiat şi al doilea mariaj recent. Ştirista are un băiat dintr-o căsătorie anterioară şi un copil un fostul soţ, Bogdan Enoiu. Vedeta a fost căsătorită anterior cu fostul ministru al Sănătăţii, Ovidiu Brânzan, de care a divorţat în 2005, pentru că o agresa.

Vedeta a fost timp de aproape un deceniu una din figurile importante ale știrilor de seară din televiziunea românească. Dana Războiu a părăsit TVR pentru a prezenta știrile principale la Kanal D. S-a retras din televiziune în vara lui 2010.

Decizia a venit dupa ce Marc, fiul cel mic al Danei, a avut mari probleme cu inima, pe care medicii români nu au putut să le depisteze şi a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la Viena.

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net