Cele mai sexy vedete şi-au scos formele la bronzat. Sunt „carbonizate” de atât soare

simeon stalpnicul png
Adelina Pestriţu 30 de ani. Bruneta şi-a bronzat silicoanele în Thailanda, însă a luat la rând şi piscinele din Bucureşti

Săptămâna trecută a fost doar preludiul perioadei caniculare care ne aşteaptă de acum încolo. Şi, în timp ce unii se baricadează în case, alţii se tolănesc la soare, precum reptilele. Multe vedete au apărut deja “carbonizate” de la atâta plajă.

Ştiţi paletele de culori de la magazinele de vopseluri? Aranjate pe nuanţe, de la cea mai închisă la cea mai deschisă? Fix aşa sunt acum şi divele showbiz-ului autohton, care variază de la “foarte bronzat” la “brun” sau “ciocolatiu”.

Adelina Pestriţu (30 de ani) a ajuns aproape creolă după vacanţa recentă petrecută în Thailanda şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, ea îşi mai pune ceva straturi de bronz şi pe la piscinele din Bucureşti.

simeon stalpnicul png
Delia 35 de ani. Solista şi-a înnegrit pielea în vacanţa recentă din Mykonos, Grecia

Tot bronz de la export are şi Delia (35 de ani), căsi solista a avut două vacanţe consecutive la plajă: prima în Bodrum, Turcia, iar cea mai recentă în Mykonos, Grecia.Dar să nu uităm că vedeta are şi piscină pe acoperiş, la apartamentul ei de lux din Nordul Capitalei.

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu 38 de ani. Vedeta de la Antena 1 nu mai merge la solar, dar se bronzează natural

Probabil una dintre cele mai bronzate vedete a fost şi este Diana Munteanu (38 de ani). Pe vremuri, ea făcea exces de solar, însă acum îşi colorează pielea doar la plajă.

simeon stalpnicul png
Anda Adam 37 de ani. Solista stă la soare ca să-şi promoveze costumele de baie. Acesta costă 250 de lei

“Exageram cu solarul. Chiar şi mama zicea că, la televizor, mi se văd doar dinţii”, declara vedeta de la Antena 1, care în weekeend s-a bronzat la Mamaia.

simeon stalpnicul png
Adina Halas 37 de ani. Vedeta de la Smart FM s-a distrat în weekend pe Litoral

Culmea, şi cu serviciul a fost mutată tot la soare. De ieri, Diana prezintă “Prietenii de la 11” la o celebră piscină, situată pe DN1.

simeon stalpnicul png
Loredana Chivu 27 de ani. Fosta asistentă de la “Un show păcătos” se mută la piscină încă din luna mai. Loredana are sute de costume de baie care abia îi acoperă formele
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
cub anca pandrea png
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir2 jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png