Cele mai sexy vedete şi-au scos formele la bronzat. Sunt „carbonizate” de atât soare

Ultima actualizare:

    Adelina Pestriţu  30 de ani. Bruneta şi-a bronzat  silicoanele în Thailanda,  însă a luat la rând şi  piscinele din Bucureşti
Adelina Pestriţu 30 de ani. Bruneta şi-a bronzat silicoanele în Thailanda, însă a luat la rând şi piscinele din Bucureşti

Săptămâna trecută a fost doar preludiul perioadei caniculare care ne aşteaptă de acum încolo. Şi, în timp ce unii se baricadează în case, alţii se tolănesc la soare, precum reptilele. Multe vedete au apărut deja “carbonizate” de la atâta plajă.

Ştiţi paletele de culori de la magazinele de vopseluri? Aranjate pe nuanţe, de la cea mai închisă la cea mai deschisă? Fix aşa sunt acum şi divele showbiz-ului autohton, care variază de la “foarte bronzat” la “brun” sau “ciocolatiu”.

Adelina Pestriţu (30 de ani) a ajuns aproape creolă după vacanţa recentă petrecută în Thailanda şi, de parcă n-ar fi fost de ajuns, ea îşi mai pune ceva straturi de bronz şi pe la piscinele din Bucureşti.


    Delia 35 de ani. Solista şi-a  înnegrit pielea  în vacanţa  recentă din  Mykonos, Grecia
Delia 35 de ani. Solista şi-a înnegrit pielea în vacanţa recentă din Mykonos, Grecia

Tot bronz de la export are şi Delia (35 de ani), căsi solista a avut două vacanţe consecutive la plajă: prima în Bodrum, Turcia, iar cea mai recentă în Mykonos, Grecia.Dar să nu uităm că vedeta are şi piscină pe acoperiş, la apartamentul ei de lux din Nordul Capitalei.


    Diana  Munteanu  38 de ani. Vedeta de la  Antena 1 nu  mai merge  la solar, dar  se bronzează  natural
Diana Munteanu 38 de ani. Vedeta de la Antena 1 nu mai merge la solar, dar se bronzează natural

Probabil una dintre cele mai bronzate vedete a fost şi este Diana Munteanu (38 de ani). Pe vremuri, ea făcea exces de solar, însă acum îşi colorează pielea doar la plajă.


    Anda  Adam  37 de ani. Solista stă la  soare ca să-şi  promoveze  costumele  de baie. Acesta  costă 250 de lei
Anda Adam 37 de ani. Solista stă la soare ca să-şi promoveze costumele de baie. Acesta costă 250 de lei

“Exageram cu solarul. Chiar şi mama zicea că, la televizor, mi se văd doar dinţii”, declara vedeta de la Antena 1, care în weekeend s-a bronzat la Mamaia.


    Adina  Halas  37 de ani. Vedeta de la  Smart FM  s-a distrat în  weekend  pe Litoral
Adina Halas 37 de ani. Vedeta de la Smart FM s-a distrat în weekend pe Litoral

Culmea, şi cu serviciul a fost mutată tot la soare. De ieri, Diana prezintă “Prietenii de la 11” la o celebră piscină, situată pe DN1.


    Loredana  Chivu 27 de ani. Fosta asistentă de  la “Un show păcătos”  se mută la piscină  încă din luna mai.  Loredana are sute de  costume de baie care  abia îi acoperă formele
Loredana Chivu 27 de ani. Fosta asistentă de la “Un show păcătos” se mută la piscină încă din luna mai. Loredana are sute de costume de baie care abia îi acoperă formele
image
image
image
image
image
image
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
 Luminița Anghel s-a dat pe mâinile unui medic în care a avut încredere
image
actualitate.net
image
actualitate.net