Cernat şi Iagăr, împreună de Crăciun

simeon stalpnicul png

Cosmin Cernat şi Monica Iagăr vor avea ocazia să-şi reconsidere relaţia amoroasă de Crăciun, când se vor reîntâlni. Deşi momentan locuieşte cu tatăl său, prezentatorul Kanal D doreşte să-şi petreacă Sărbătorile alături de cele două fiice, astfel că se va întoarce în casa iubitei care l-a dat afară.

S-au certat şi s-au împăcat în repetate rânduri, dar de data aceasta se pare că ruptura dintre Cosmin Cernat şi Monica Iagăr este definitivă.

Cum la mijloc sunt doi copii, separarea este cu atât mai grea, ei fiind nevoiţi să treacă prin momente stânjenitoare. Click! a aflat că vedeta de la Kanal D şi fosta atletă se vor întâlni de Crăciun, sărbătoare pe care o vor petrece împreună, tocmai de dragul copiilor.

„Petrec Sărbătorile cu familia mea. Le mulţumesc prietenilor care s-au gândit că eu şi Cosmin ne vom împăca. Probabil, ei ştiu că o familie se construieşte foarte greu", s-a rezumat Monica Iagăr să ne declare pe marginea acestui subiect.

Citeşte despre scandalul din familia lui Cosmin Cernat:Cernat s-a mutat la tata acasă!Nevasta i-a scos hainele la uşă lui Cosmin Cernat!Monica, Cernat te înşală de doi ani!Cernat, te-a dat nevasta afară din casă?

Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, Monica încă şi-l mai doreşte pe Cosmin lângă ea, atleta fiind dispusă să treacă cu vederea şi pentru a doua oară infidelitatea fostului său partener.

Culmea, se pare că Cernat este cel care s-a săturat de problemele conjugale, în opinia sa fiind imposibilă reîmpăcarea. În cazul în care o va părăsi definitiv pe Monica, buzunarul vedetei Kanal D va fi serios afectat.

Potrivit unor surse din interiorul postului, acesta are un venit lunar de 8.000 de euro, astfel că pensia alimentară pe care va trebui să o plătească va ajunge la suma de aproape 2.000 de euro lunar.

Au prezentat o emisiune împreună

În vârstă de doar 7 ani, Ayana Cernat şi-a făcut recent debutul în televiziune alături de tatăl său, Cosmin Cernat, în calitate de coprezentator al emisiunii "Spune-mi preţul" (Kanal D).

Fiica cea mare a lui Cosmin era obişnuită cu atmosfera de pe platourile de filmare, deoarece de nenumărate ori îşi însoţea tatăl la serviciu.

"Pregăteam o ediţie specială şi producătorii mi-au propus să o am alături de mine pe fiica mea", a declarat Cosmin Cernat.

Mădălina Moroşanu i-a despărţit!

Click! a relatat în exclusivitate despre ruptura dintre Cosmin Cernat şi Monica Iagăr, în urmă cu două săptămâni. Recunoscut ca mare gagicar, prezentatorul tv a călcat din nou strâmb, de data aceasta el având o aventură cu Mădălina Moroşanu, colegă la Kanal D.

Se pare că idila celor doi durează de doi ani şi este de notorietate pentru mulţi angajaţi ai postului patronat de turci.

Când a auzit că este din nou înşelată, Monica Iagăr i-a strâns bagajele partenerului său şi l-a dat afară din casă.

simeon stalpnicul png
andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
tina turner jpg
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp