Certurile părinților i-au trimis la psiholog! Fiii lui Prigoană, traumatizați de divorțul tatălui

Ultima actualizare:

    Copiii Adrianei și ai lui Silviu Prigoană vor fi consiliați psihologicFoto:Arhivă personală
Copiii Adrianei și ai lui Silviu Prigoană vor fi consiliați psihologicFoto:Arhivă personală

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai instabile cupluri din rândul vdetelor autohtone, iar relația lor a fost presărată cu scandaluri televizate interminabile, acuzații aspre și dezvăluiri din intimitate. În urma relației zbuciumate au rezultat doi copii, Maximus și Edi care, potrivit judecătorilor, vor avea nevoie de consiliere psihologică pentru a depăși traumele provocate de divorțul părinților.

Maximus și Eduard vor urma un program de consiliere psihologică cu un specialist care activează în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 5, a hotărât,în urmă cu câteva zile, Judecătoria Sectorului 5. Adriana și Silviu s-au certat de nenumărate ori și se pare că atmosfera tensionată dintre aceștia a produs anumite traume copiior. Deși au divorțat, Adriana și Prigoană continuă să își aducă tot felul de acuze, iar fostul soț o consideră singura vinovată pentru problemele celor doi băieți. 

"Admite cererea. Stabileşte că minorii PMM şi PEG să urmeze un program de consiliere psihologică în vederea punerii în executare a titlului executoriu în sentinţă civilă nr.... a Judecătoriei sectorului 3. Consilierea psihologică va fi efectuată de către un psiholog din cadrul DGASPC sector 5, prin şedinţe săptămânale pe o perioadă de 3 luni. Obligă pe debitorul Bahmuteanu Adriana Cristina să aducă la îndeplinire măsurile dispuse în sarcină să de către psihologul desemnat în scopul bunei desfăşurări a şedinţelor de consiliere. La finalizarea programului, psihologul desemnat va întocmi un raport pe care îl va înainta instanţei de judecată, executorului judecătoresc şi DGASPC Sector 5”, este recomandarea scrisă în hotărârea judecătorească, conform cancan.ro.

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net