Cezar Ouatu şi noua iubită, scene fierbinţi în maşină FOTO EXCLUSIV

image
Artistul a avut o relaţie şi cu soprana Angela Gheorghiu

În ultimele luni, Cezar Ouatu (35 de ani) jonglează de minune şi cu emisiunile TV, dar şi cu femeile blonde. După ce în primăvară a câştigat “Te cunosc de undeva”, şefii de la Antena 1 i-au mai dat pe mână două emisiuni de succes, aşa că, pentru amor, artistul nu mai găseşte timp decât între filmări. Noi l-am surprins într-o parcare, unde a încins-o bine pe iubita Loredana.

Un lucru e cert! Lui Cezar Ouatu îi plac blondele. Şi dacă e să ne  luăm după pozele surprinse de fotoreporterii Click!, preferă şi sexul în locuri neconvenţionale.

Joi, la prânz, o blondină aştepta nerăbdătoare în maşină, într-o parcare de lângă studiourile Antenei. Era singurică şi, vreme de două ore, s-a lăfăit pe scaunul din dreapta, a butonat telefonul şi a mai aruncat câte o privire spre uşa de unde trebuia să iasă iubitul. Pasagera nerăbdătoare cu bucle blonde era nimeni alta decât Loredana, studenta cu care se iubea înainte de a o cere în căsătorie la TV, în aprilie, pe stewardesa Andreea Petria.

Galerie foto: Imagini fierbinţi cu Cezar Ouatu şi iubita, în maşină

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Triunghiul amoros e tare încâlcit şi se pare că după ce Andreea l-a părăsit înainte de a o duce la altar, contratenorul şi-a găsit alinarea în braţele Loredanei, cea cu care se mai iubise şi-n iarnă. După ce a terminat repetiţiile, Cezar s-a dus glonţ la iubita Loredana şi a sărutat-o cu patos.

Giugiuleala nu s-a terminat aici şi după ce au rabatat scaunele a urmat un preludiu în toată regula, presărat cu sărutări şi mângâieri. Cei doi amorezi s-au încins atât de tare, încât puţin a mai lipsit să nu arunce hainele de pe ei. S-au răcorit cu câteva guri de apă, iar apoi au plecat cu maşina în oraş. Cel mai probabil, în căutarea unui loc mai intim şi mai ferit de ochii curioşilor.

Cezar Ouatu a vorbit pentru prima dată despre Loredana, în februarie, în cadrul unei emisiuni TV. Artistul a mărturisit că a trăit alături de studenta de la Facultatea de Arte momente de vis.

“Ne-am îndrăgostit deodată. Poate că pentru ea e un şoc, noi am fost oarecum certaţi, dar acum are o surpriză imensă. Când iubeşti, eşti liniştit”, declara atunci contratenorul. Culmea e că-n aprilie, artistul a cerut-o de nevastă pe Andreea, stewardesa alături de care a trăit opt ani. Blonda l-a părăsit cu puţin timp în urmă, iar artistul s-a întors la cealaltă iubire blondă şi pare să nu regrete alegerea nici o secundă.

image
Cezar a cerut-o de nevastă pe Andreea la emisiunea “Te cunosc de undeva”

Vară plină de proiecte pentru interpret

Cezar Ouatu a devenit cunoscut după ce a câştigat selecţia naţională Eurovision în 2013 cu piesa „It’s my life”. La competiţia din Suedia, s-a clasat pe locul 13. S-a născut la Ploieşti şi i se mai spune şi „Cezar The Voice”.

image
După ce au rabatat scaunele, cei doi îndrăgostiţi s-au giugiulit cu foc

image
Cezar a cerut-o de nevastă pe Andreea la emisiunea “Te cunosc de undeva”

Cântă operă, pop operă şi este şi pianist. A avut o relaţie cu celebra soprană Angela Gheorghiu, alături de care a urcat de mai multe ori pe scenă. Publicul a început să-l îndrăgească după ce a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, ediţie pe care a şi câştigat-o. Interpretul a fost cooptat vara aceasta în alte două proiecte de succes. Va apărea în următoarea ediţie a emisiunii „Te cunosc de undeva”, la care a şi început filmările, dar şi la „Splash, vedete la apă!”

iulia vantur jpeg
cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
cub theo rose png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
andrew tate 4 PNG
madonna filtre august 2022 jpg
289658684 5599689253396046 4423604115112646201 n jpg
Andreea Bănică jpg
Ileana Badiu
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg