Chef Foa, prins drogat la volan de poliţiştii din Bucureşti. Ce spun oamenii legii

Chef Foa, pe numele său real Florin Scripcă, cunoscut în urma emisiunii ”Masterchef”, a fost prins în trafic de poliţiştii rutieri din Bucureşti în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa a două substanţe psihoactive, afirmă surse judiciare.

Chef Foa are, mai nou, probleme cu legea / FOTO: arhiva personala
Chef Foa are, mai nou, probleme cu legea / FOTO: arhiva personala

În plus, în posesia vedetei TV Chef Foa au fost găsite găsite 4 ţigarete care ar putea conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător, a transmis, potrivit news.ro, Poliția Rutieră.

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a două substanţe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutieră.

Chef Foa avea și droguri la el

Mai mult, în urma controlului corporal au fost găsite 4 ţigarete susceptibile a conţine substanţă vegetală, cu miros înţepător.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem (cu privire la faptă) pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, a precizat sursa citată.

Bărbatul oprit de poliţişti este Chef Foa, au declarat surse judiciare.

Chef Foa a debutat în televiziune alături de fraţii lui

Florin Scripca a devenit cunoscut în urmă cu peste 20 de ani când împreună cu frații lui găteau pentru emisiunea "The Flavours - 3 bucătari" de la Prima TV. Apoi s-a dedicat afacerilor lui, însă microbul televiziunii nu l-a părăsit și a devenit unul dintre Chefii de la MasterChef. La un moment dat a colaborat și cu Kanal D, însă acum a revenit la Pro TV și la Acasă unde are două show-uri pe mâna. Este însurat și are doi copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net