Cheloo riscă să stea 7 ani la închisoare

Ultima actualizare:

    Aceasta este casa din Breaza a lui Cheloo, de unde l-au săltat polițiștii
Aceasta este casa din Breaza a lui Cheloo, de unde l-au săltat polițiștii

Cătălin Ştefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo (38 de ani), are serioase probleme din cauza drogurilor. Cântăreţul a fost ridicat, miercuri (30 martie), de „mascaţi” şi dus în faţa procurorilor de la DIICOT. Şi asta după ce în locuinţa sa din Breaza ar fi fost găsite zeci de grame de cannabis. Totul se întâmplă cu doar trei zile înainte să înceapă noua sa emisiune de la Antena 1.

Artistul a fost extrem de relaxat în drum spre audieri
Artistul a fost extrem de relaxat în drum spre audieri

Rapperul s-a mutat de ceva vreme într-o casă din Breaza, iar acolo ar fi dat petreceri unde s-ar fi pus la dispoziţia invitaţilor substanţe interzise. Conform unor surse judiciare citate de  news.ro, se pare că artistul ar fi dat în câteva rânduri droguri şi unui poliţist sub acoperire. În cazul traficului de droguri, pedeapsa poate ajunge însă până la 7 ani. Chiar dacă nu ştia cu ce acuzaţie se va alege la sfârşitul zilei, Cheloo nu părea deloc îngrijorat atunci când a fost adus în faţa procurorilor. Chiar le-a zâmbit jurnaliştilor şi le-a spus că a ”venit în plimbare”.  

Emisiunea la care e în juriu urma să înceapă duminică
Emisiunea la care e în juriu urma să înceapă duminică

Lovitura primită miercuri (30 martie) de Cheloo i-ar putea afecta serios şi cariera. Culmea, la trei ani de când a fost dat afară din juriul „X-Factor” de la Antena 1, el a fost cooptat pentru o nouă emisiune, care urma să înceapă în această duminică (3 aprilie). Artistul face parte din juriul emisiunii „iUmor”, alături de Delia şi Mihai Bendeac. Filmările au început deja de la jumătatea lui februarie, până acum fiind deja înregistrat cam o jumătate de sezon. Premiul pus în joc de Antena 1 va fi de 20.000 de euro. Reprezentanţii Antena 1 au declarat că aşteaptă să vadă exact ce decizie vor lua procurorii. În funcţie de încadrarea faptei, Cheloo ar putea fi înlocuit de la emisiune. 

Și ei au avut probleme cu drogurile

Mai multe vedete din România au avut probleme mari din cauza consumului de droguri.

  • Andrei Gheorghe a fost prima vedetă din România implicată într-un scandal imens din cauza drogurilor. Atunci, şi-a pierdut locul de muncă. A recunoscut că fuma țigări cu marijuana.
  • Sișu a fost arestat, prima dată, în 2003 pentru trafic de droguri de mare risc şi deţinere ilegală de droguri pentru consum propriu. A fost închis în Penitenciarul «Colibaşi-Argeş», unde a ispăşit cea mai mare parte a pedepsei de trei ani şi apoi la penitenciarul din Ploieşti. Cântăreţul a fost eliberat în octombrie 2005 şi reîncarcerat în 2006 pentru consum de droguri. 
  • Dana Marijuana, cântâreață de hip-hop aflată pe val la începutul anilor 2000, a fost internată de mai multe ori la dezintoxicare din cauza consumului de droguri, apoi la psihiatrie. Și-a distrus cariera și a fost la un pas să-și piardă și copiii.
  • Adrian Mutu a avut probleme mari din pricina substanţelor interzise. În 2004, a fost prins că a consumat cocaină, însă această poftă l-a costat contractul pe care îl avea încheiat cu Chelsea. Ba mai mult, a fost suspendat 8 luni.

Fosta sa soție a fost dependentă de droguri 

Cheloo, alături de fosta soție, Daniela Niculescu
Cheloo, alături de fosta soție, Daniela Niculescu

Cheloo s-a căsătorit, în 2007, cu Daniela, cu care are un fiu, pe nume Ştefan.  Căsnicia celor doi nu a durat prea mult din cauza scandalurilor și a drogurilor. Vecinii acestora i-au auzit nu de puține ori cum se certau îngrozitor, iar polițiștii le-au bătut la ușă pentru a le aplana conflictele. Cele mai grele momente din familia artistului au fost acelea în care Daniela ar fi ajuns la spital din cauza consumului de droguri. Ar fi fost dependentă de heroină, chiar ea declarând că începuse să consume droguri din cauza faptului că soţul ei o înşela. Așa că mariajul lor nu a durat, cei doi alegând să-și refacă viața.  Nici așa însă Cheloo nu a reușit să scape de necazuri. Chiar anul trecut, cântărețul a fost la un pas să ajungă la pușcărie pentru că l-a bătut crunt pe DJ-ul Dan Apetria. Tânărul l-a dat în judecată, însă a renunțat la procesul penal după ce Cheloo i-ar fi plătit o sumă de bani.

Cannabis este denumirea generică pentru drogul psihoactiv cunoscut ca marijuana, iarbă, “dope”. Numele ştiinţific al plantei cannabis este cannabis sativa. Este folosit în principal sub 3 forme: marijuana, haşiş şi ulei de haşiş. În cazul consumului de cannabis în scopuri recreaţionale, pot apărea următoarele efecte: schimbarea percepţiei, efecte halucinogene, consumatorii văd realitatea distorsionat, palpitaţii, alterarea capacităţii de memorare, afectarea memoriei pe termen scurt, dificultăţi de concentrare.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png