Chinezii, cuceriți de mămăliga făcută de Laura Cosoi


    Laura Cosoi a făcut furori în ChinaFoto: arhivă personală
Laura Cosoi a făcut furori în ChinaFoto: arhivă personală

Laura Cosoi (34 de ani) nu este doar actriță, ci și-a transformat pasiunea pentru gătit într-un adevărat job. Mail mult, a și scos un volum cu rețete, carte recunoscută la nivel mondial. "Rămâi la masă?" i-a adus frumoasei blonde și o invitație tocmai la Beijing, acolo unde a făcut o demonstrație de gătit.

Înainte de plecare, Laura, mândră de recunoașterea primită, a anunțat: "Sunt invitată de onoare ca reprezentantă a Europei Centrale și de Est la Târgul Internațional de Carte de la Beijing, cu volumul «Rămâi la masă?»"

Laura a fost însoțită de soțul ei
Laura a fost însoțită de soțul ei

Chinezii au fost impresionați, mai ales că vedeta a știut cum să-i cucerească. A plecat în bagaj cu ciocolată de casă și biscuiți făcuți în cuptorul cu lemne, dar ceea ce i-a surprins a fost să o vadă cum face mămăligă. Laura a povestit pe blog cât de bine s-a simțit la evenimentul la care mână dreaptă i-a fost chiar soțul său, Cosmin Curticăpean. Nu a pregătit un meniu sofisticat, ci s-a bazat pe instinct și pe ce îi place și ei să mănânce. "I-am servit cu ciorbă de lobodă, preferata mea, salată de sparanghel crud, ciocănele de pui cu bere neagră (rețete care se află în volumul „Rămâi la masă?”), dar le-am făcut și o surpriză, preparând și… mămăligă! Am făcut întreg ritualul, am amestecat mămăliga în poală, cu făcălețul (așa cum mai fac și azi gospodinele în Ardeal), le-am povestit despre cât de populară este mămăliga la noi și cum se prepară folosind diferite tehnici, cum se mixează cu alte ingrediente și i-am îmbiat să o guste amestecată cu brânză de burduf! Evident că și tăiatul cu ața i-a cucerit, pentru că nu mai văzuseră această procedură!", a povestit Laura Cosoi pe jurnalul ei online.

Laura le-a arătat chinezilor cum se face mămăliga
Laura le-a arătat chinezilor cum se face mămăliga
cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg