Christian Sabbagh pleacă de la pupitrul ştirilor. Cine îl va înlocui

Ultima actualizare:

    Christian Sabbagh a plecat de la pupitrul Ştirilor Kanal DFoto: Arhiva personală
Christian Sabbagh a plecat de la pupitrul Ştirilor Kanal DFoto: Arhiva personală

Chrstian Sabbagh a renunţat la locul său de la pupitrul Ştirilor Kanal D, pe care le prezenta de luni până vineri, şi va avea o altă emisiune, una de investigaţie, "Sabbagh în acţiune". Prezentatorul va fi înlocuit de Simona Pătruleasa, care s-a aflat până acum la cârma jurnalului din weekend.

Christian Sabbagh, care prezintă ştirile de cinci ani, va pleca de la pupitru pentru a se ocupa de emisiunea sa, "Sabbagh în acţiune". Pe lângă asta, el va trece la jurnalul de weekend, care era prezentat până acum de Simona Pătruleasa. Bruneta va fi noua prezentatoare a Ştirilor Kanal D din timpul săptămânii. 

„Din 2010, intru în fiecare seara, cu excepția weekendului, în casele dumneavoastră și vă mulțumesc pentru atenția pe care mi-ați acordat-o. Acum pregătesc însă o nouă emisiune cum n-ați mai văzut la televiziunile din România. Voi prezenta cazuri extrem de importante, imagini spectaculoase în premieră, mă voi implica în acțiuni riscante și voi încerca să-i ajut pe toți cei care sunt terorizați, înșelați și mințiți de toate aceste rele care amenință să pună stăpânire pe noi.”, a povestit Sabbagh, în ediţia de vineri a jurnalului de seară, conform paginademedia.ro.

El a explicat că noua sa emisiune îi va ocupa mult timp, aşa că a decis că e mai bine să se retragă de la cârma Ştirilor din timpul săptămânii. 

„Pentru un proiect de o asemenea anvergură, așa cum este Sabbagh în acțiune, este nevoie de timp. Tocmai de aceea, colega mea Simona Patruleasa îmi va lua locul la principalul jurnal al zilei. Mi-e însă foarte greu să mă despart de tot de dumneavoastră, așa că ne vom revedea weekend de weekend la știri", a completat Sabbagh. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net