El este bărbatul care îi încălzește patul Danei Săvuică, după divorț!

Ultima actualizare:

Dana Săvuică a plecat în prima vacanță de plăcere, din anul acesta, împreună cu iubitul! Vedeta a postat și prima poză cu cel care i-a alinat rănile după divorț. Dana se află în insula Creta, în compania partenerului ei de viață.

Dana Săvuică e bombă sexy și la 52 de ani Sursa: Instagram
Dana Săvuică e bombă sexy și la 52 de ani Sursa: Instagram

Dana Săvuică nu a spus mare lucru până acum despre bărbatul misterios care i-a ținut nopțile de urât după divorț. A spus doar că se cunosc de mai bine de 30 de ani, mai precis din facultate, însă a evitat să dea ofere multe amănunte despre identitatea bărbatului sau despre relația lor, preferând discreția.

Interesant de aflat și: Dana Săvuică, dezvăluiri sincere despre complexele ei: «Îmi doream să fiu altfel»

Dana Săvuică, prima imagine publică cu bărbatul care i-a luat locul soțului!

Dana este influencer, actriță, om de televiziune și stă mai tot timpul anului plecată prin vacanțe. Iubitul rămâne, de obicei, cumințel acasă cu pisica și cu cățelul divei. La ultimul interviu, acordat pentru Click!, Dana a recunoscut că iubitul ei nu este gelos pe ieșirile ei în lume, ba, dimpotrivă, o susține profesional și are încredere în ea.

Iată și: Chinurile actriței Dana Savuică, în «Secretul lui Zorillo». A avut rol de vrăjtoare!

„Apreciez că mă lasă să fac ce vreau!”

Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună.

Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, ne-a mărturisit Dana, chiar înainte de plecarea în Grecia.

După mai multe vacanțe petrecute în scop profesional, Dana s-a gândit că ar fi bine să petreacă și una de plăcere, împreună cu iubitul ei, Răzvan Enescu. Cu această ocazie a „scăpat” și o poză pe contul de Instagram, în care acesta o ține în brațe.

Dane este foarte fericită în compania bărbatului care i-a redat încrederea în dragoste, după divorțul de Răzvan Stanciu. Vedeta se află acum în Creta într-o vacanță de vis împreună cu sora ei, ambele fiind însoțite.

De urmărit și: Uite cum se recuperează Dana Săvuică după operația la coloană! Ce i-au interzis medicii cu desăvârșire

Fostul soț, Răzvan Stanciu, a înșelat-o!

În 2015, Dana Săvuică a decis să divorțeze de soțul ei, Răzvan Stanciu, după 25 de ani de căsnicie. Vedeta și-a deschis sufletul ulterior și a recunoscut că bărbatul cu care o fată, Julie, i-ar fi fost infidel. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au decis să se separe la notar, fără resentimente prea mari.

Mai vezi și: EXCLUSIV! Chinurile Danei Săvuică: «Să spun cuvântul menopauză? Hormonal distruge absolut tot!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net