Cine e Narcisa Birjaru, finalistă la „Chefi la cuțite”. S-a căsătorit de la 14 ani

d83a3385 978f 4448 892a c5f5e6f3c12b png
Cine e Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”Foto: Arhivă personală

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, se numără printre finaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9. Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar și cu simțul umorului și atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiției.

Cătălin Scărlătescu și-a dorit să o aibă în echipa lui din acest sezon de la „Chefi la cuțite” pe Narcisa Birjaru, lucru care i-a și reușit. Concurenta l-a făcut mândru pe chef-ul echipei mov, ea fiind unul dintre semifinaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocănița țigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învățat-o.

image
Narcisa Birjaru și soțul ei sunt împreună de 10 aniFoto: arhivă personală

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”. În audiții, soțul a însoțit-o, încurajând-o și făcându-i și câteva declarații de dragoste. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.

Chef Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Chef Scărlătescu s-a declarat impresionat de determinarea și talentul Narcisei Birjaru, anunțând că atunci când o să își deschidă restaurantul mult visat, o va angaja. „Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile recente de la „Chefi la cuțite”.

cub florin zamfirescu png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
telefon mobil jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Ministrul Apărării Vasile Dîncu la Chişinău FOTO Facebook
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg