Cine e Narcisa Birjaru, finalistă la „Chefi la cuțite”. S-a căsătorit de la 14 ani


    Cine e Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”Foto: Arhivă personală
Cine e Narcisa Birjaru de la „Chefi la cuțite”Foto: Arhivă personală

Narcisa Birjaru, din echipa mov a chef-ului Cătălin Scărlătescu, se numără printre finaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9. Concurenta s-a remarcat prin preparatele ei, dar și cu simțul umorului și atitudinea pozitivă pe care a avut-o de-a lungul competiției.

Cătălin Scărlătescu și-a dorit să o aibă în echipa lui din acest sezon de la „Chefi la cuțite” pe Narcisa Birjaru, lucru care i-a și reușit. Concurenta l-a făcut mândru pe chef-ul echipei mov, ea fiind unul dintre semifinaliștii de la „Chefi la cuțite” 2021.

Printre cele mai apreciate feluri de mâncare preparate de ea, s-au numărat tocănița țigănească, concurenta luând atunci 15 puncte, dar și „prăjitura lui mamaie”, o rețetă pe care Narcisa a numit-o exact după persoana de la care a învățat-o.


    Narcisa Birjaru și soțul ei sunt împreună de 10 aniFoto: arhivă personală
Narcisa Birjaru și soțul ei sunt împreună de 10 aniFoto: arhivă personală

Dincolo de competiția „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru are o viață de familie frumoasă, fiind căsătorită, chiar de la 14 ani. Concurenta a recunoscut că provine dintr-o familie de etnie romă și că așa este tradiția la ei.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva.

La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”. În audiții, soțul a însoțit-o, încurajând-o și făcându-i și câteva declarații de dragoste. „Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a spus soțul concurentei.

Chef Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Chef Scărlătescu s-a declarat impresionat de determinarea și talentul Narcisei Birjaru, anunțând că atunci când o să își deschidă restaurantul mult visat, o va angaja. „Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-una dintre edițiile recente de la „Chefi la cuțite”.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu