Cine e noua asistentă a Simonei Gherghe, la Acces Direct! Ea a înlocuit-o pe Iuliana Luciu

Ultima actualizare:

    Simona Gherghe foto: captură Antena 1
Simona Gherghe foto: captură Antena 1

Simona Gherghe și-a găsit o nouă asistentă, după plecarea Iulianei Luciu. Prezentatoarea tv le-a făcut o surpriză plăcută telespectatorilor, luni seară (17 octombrie), și a prezentat-o pe cea care îi va sta alături la emisiunea de la Antena 1.

De luni, telespectatorii emisiunii ''Acces Direct'' o vor putea vedea pe noua asistentă a Simonei Gherghe. Tânără i-a luat locul Iulianei Luciu, după ce aceasta a ales să-și dea demisia de la Antena1.

"Am o colegă nouă. Va fi asistenta mea. E cineva care cântă foarte, foarte frumos. Nu numai că are o voce excepţională, ci are o mulţime de alte calităţi", a anunțat Simona Gherghe, la începutul emisiunii.


    Andra Gogan e noua asistentă de la Acces Directfoto: captură Antena 1
Andra Gogan e noua asistentă de la Acces Directfoto: captură Antena 1

Este vorba despre Andra Gogan, cea care a devenit cunoscută după ce și-a împrumutat vocea pentru mai multe personaje din serialele difuzate de Disney Channel şi Disney Junior, iar cel mai cunoscut este Doctoriţa Pluşica.

Tânăra are 18 ani și este originară din Buzău, iar în prezent este studentă la Facultatea de ASE din Capitală.

Iuliana Luciu și-a dat demisia de la Antena 1, în luna februarie

Iuliana Luciu a plecat de la Antena 1, la începutul anului. După patru ani în care a fost asistentă tv, frumoasa brunetă le-a spus "adio" colegilor din Antena 1. Încă de la finele lui 2015, Iuliana Luciu lăsa să se înţeleagă că va pleca de la emisiunea Simonei Gherghe. Atunci, Iuliana declara că poate mai mult decât se vede la tv.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
Paula Seling FOTO Site personal jpg
tupac shakur 2 jpeg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
banner  Olguta Berbec png
image
actualitate.net