Cine e soția lui Mugur Mihăescu. Ce profesie are Rodica, femeia pe care o iubește de peste 20 de ani

30 octombrie 2020
article img
Cine este Rodica, soția lui Mugur MihăescuFoto: Arhivă personală

Toată lumea îl cunoaște pe Mugur Mihăescu, fie prin prisma rolului său din serialul autohton de comedie „Vacanța mare”, fie după aparițiile sale în diverse emisiuni tv, unde a participat în calitate de invitat. Cert este că, deși el este cunoscut publicului larg, puțin sunt cei care știu detalii despre familia acestuia.

Actorul este căsătorit de peste două decenii cu Rodica, partenera lui despre care nu se știu prea multe lucruri. Mugur Mihăescu și soția lui se știu din perioada liceului, au fost colegi de facultate și au devenit un cuplu abia după finalizarea studiilor. „Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, a declarat la un moment dat actorul.

article img
Mugur Mihăescu, alături de fiica luiFoto: Arhivă personală

Rodica Mihăescu a devenit soția lui Mugur în urmă cu 24 de ani și este de profesie profesoară de informatică. Cei doi au împreună o fiică în varta de 22 de ani pe nume Ivona. Aceasta nu a dorit să urmeze profesia tatălui ei, dar nici pe a mamei, și lucrează într-o agenție de turism din Londra, acolo unde a absolvit Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, potrivit haihuin2.ro.

Însurat de mai bine de două decenii, Mugur Mihăescu  nu vede în timp un dușman. Dimpotrivă, crede că anii care au trecut au transformat iubirea pentru soția sa în ceva mult mai complex și mai puternic.

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, declara actorul în urmă cu câțiva ani.