Cine e vocea de la Ferma 2019? Busu, înlocuit după problemele de sănătate

19 februarie 2019
image
Răzvan Exarhu pregătește un nou proiect în domeniul gastronomiei

Timp de trei sezoane, Florin Busuioc a fost ”vocea” de la „Ferma vedetelor”. În noua „Ferma”, celebrul Busu a fost înlocuit din cauza gravelor probleme de sănătate. Locul său a fost luat de un alt colaborator Pro TV. Este vorba de fostul jurat de la „MasterChef”, Răzvan Exarhu.

Noul sezon al reality show-ului „Ferma” de la Pro TV nu a venit doar cu un format schimbat și cu un nou cuplu de prezentatori, adică Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan, dar şi cu un nou voice-over (cel care comentează peste imaginile difuzate pe micile ecrane).

După ce actorul Florin Busuioc a făcut infarct și a fost operat, cu recomandarea de la medic să  se odihnească mai mult, producătorii show-ului au apelat la vocea omului de radio Răzvan Exarhu. Acesta din urmă a fost jurat la un alt reality show celebru, „MasterChef”.

Răzvan Exarhu este noua voce de la ”Ferma”

„Propunerea de casting, de la Pro TV, mi s-a părut foarte interesantă, mai ales că legătura dintre mine și Ferma nu este una vizibilă. Chiar nu mă vezi acolo. Mi s-a părut foarte mișto să îmi verfic abilitățile astea și să îmi folosesc vocea într-o zonă în care nu am fost niciodată. E interesant să poți să participi de la distanță la poveste. Eu primesc niște scripturi. Știu ce se întâmplă în mare și încerc să nuanțez. Pe măsură ce va evolua emisiunea, o să încerc să fiu un povestior care să creeze un strat de intensitate”, a explicat Răzvan Exarhu pentru Paginademedia.ro.

image
Răzvan Exarhu pregătește un nou proiect în domeniul gastronomieifoto: arhivă personală/Instagram

Acesta nu e singura surpriză pregătită de fostul jurat de la MasterChef la început de an. Recent, Exarhu a anunțat pe contul că va reveni în domeniul gastronomiei, fără să ofere însă prea multe detalii.

Citește și:

"Ferma 2019". Mihaela Rădulescu, la ţară cu geantă şi cizme Chanel, de 6.000 de euro

Ferma 2019. Mihaela Rădulescu are un trecut cu Cristian Bozgan. De când se cunosc cei doi

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif