Cine este ADDA de la Asia Express. A ajuns faimoasă fără să se aștepte

image
ADDA a ajuns faimoasa fără să se aștepteFoto Instagram

ADDA și soțul ei s-au înscris la cea mai mare aventură tv a vieții lor. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar împreună sunt părinții lui Alexandru, un băiețel de 3 ani. Cei doi dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal.

Iată că ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, sunt exemplul perfect pentru colaborările profesionale între parteneri de viață. Cei doi sunt împreună în fiecare clipă, iar afacerea lor este în plină dezvoltare. Cei doi dețin un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records, exact asemenea pseudonimului folosit de artistă, ADDA BALADDA.

ADDA a devenit cunoscută la o vârstă foarte fragedă, atunci când a lansat pe YouTube piesa «Minți murdare făcute praf», atunci când avea în jur de 16 ani. De mică a fost influențată să facă muzică, iar drumul acesta o face să se simtă foarte împlinită. Adda s-a remarcat pe scena muzicală din România cu piese precum „Loverboy“, „Îţi arăt că pot“ şi „Nu plângă, Ana“, melodii care au devenit hituri în scurt timp.„Nici nu mergeam bine în picioare şi cântam. Compun muzică de mică, am avut formaţie, aveam o casetă cu înregistrarea unei piese compuse de mine şi de alte două prietene. Asta mi-am dorit şi îmi doresc să compun muzică pentru mine şi pentru alţi artişti. Am un bussiness, Baladda Records, care este în dezvoltare, „Stările Addei“ şi ultimul meu single chiar sunt co-producţii. Îmi doresc să descopăr oameni noi, artişti tineri, pe care să-i dezvolt, să-i învăţ, să-i îndrum în carieră. Chiar îmi doresc să fac ceva mare”, declara ADDA pentru adevărul.ro în urmă cu mai mulți ani.

Faima i-a provocat un atac de panică ADDEI

„După două zile de la lansarea „Îţi arăt că pot“, am auzit-o la radio şi apoi când am văzut ce se întâmplă pe internet, nu-mi venea să cred. Când am început să fiu invitată pe la diferite emisiuni, la TV şi radio, m-am întrebat: „Doamne, ce mă fac?“ Eu mi-am dorit toată viaţa să am succes şi în momentul în care am început să am succes, m-am speriat pentru că nu credeam că o să pot face faţă. Am şi gafat, am avut emoţii. La prima emisiune la care am fost, am răspund doar cu „Da“ şi „Nu“, pentru că nu ştiam ce să spun, eram foarte emoţionată”, mai spunea ea.

Cum a devenit ADDA faimoasă

ADDA a avut un început glorios în industria muzicală din România. „Eram trei fete, făceam concerte în spatele blocului, dădeam autografe. Când eram la bunici le dădeam bomboane copiilor pentru a veni să mă vadă şi-mi băgam un măr în băţ şi ăla era microfonul (n.r. - râde)”.

„M-au sunat, eu urma să-mi dau BAC-ul, care erau şansele să-mi spună că au auzit de mine în magazinul de pantofi şi mi-a zis să vin în Bucureşti, să văd filmul. Am mai făcut încă o piesă care nu a mai ajuns pe coloana sonoră, dar e pe YouTube, şi după câteva luni m-au sunat şi mi-au spus că „Minţi murdare“ va fi coloana sonoră a filmului, dar o vom reface în studio la Marius Moga, cu un rapper. Atunci am decis să mă mut în Bucureşti, ai mei erau îngrijoraţi că nu cunosc pe nimeni, dar eu am simţit că dacă mă mut în Bucureşti o să fac ceva bun. Am ajuns în studio la Marius Moga, am refăcut piesa, am filmat videoclipul, am ajuns la câteva emisiuni. A fost o realizare, aveam 19 ani”.

Cum a fost cerută în căsătorie ADDA, de către soțul ei, Cătălin Rizea

ADDA și Cătălin, soțul ei, au amintiri foarte frumoase în ziua de 12 aprilie 2015, atunci când el a cerut-o de soție. Solista ne-a povestit în ce mod amuzant a acceptat să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește și cu care s-a cununat religios la sfârșit de iulie 2016. Deși Cătălin Ionuț Rizea pregătise o cerere în căsătorie ca în basme, cântăreața nu l-a lăsat să-și pună planul în acțiune deoarece și-a dat seama că el urma să facă pasul cel mare. ADDA ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar și cum i-a stricat planurile soțului, chiar în urmă cu 4 ani.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, ne-a declarat ADDA.

ADDA și soțul ei s-au îmbarcat în aventura Asia Express

ADDA și Cătălin Rizea și-au dorit foarte mult să-și testeze limitele la Asia Express și iată că, după multe discuții între ei, aceștia au luat decizia să meargă în Asia pe «Drumul Comorilor», unde vor concura alături de alte echipe formate din vedete, în sezonul 3 al emisiunii manifest de la Antena 1.

image

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!', spun Adda şi soţul ei Cătălin, înainte de plecarea în Asia.

cub  anamaria prodan 2 png
Roger E  Mosley car crash jpg
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
cub theo rose png
Adela Popescu & Cabral   Sunt celebru, scoate ma de aici jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota