Cine este bărbatul care are grijă de Pelinel cât Borcea e la închisoare

Ultima actualizare:

  Valentina Pelinel nu mişcă un deget atunci când iese în oraşfotografii: Blitz
Valentina Pelinel nu mişcă un deget atunci când iese în oraşfotografii: Blitz

Trai nenică, nu glumă! Valentina Pelinel (36 de ani) duce viaţă de prinţesă de când a devenit oficial iubita lui Cristi Borcea (47 de ani). Chiar dacă fostul boss de la Dinamo e după gratii, are grijă ca blondinei să nu-i lipsească nimic. Cel care duce “greul” este şoferul fostului manechin, care are grija ca aceasta să nu mişte un deget atunci când iese în oraş.

Cine nu are şofer ca al Valentinei Pelinel să-şi cumpere! Bărbatul în cauză ori este plătit regeşte, ori este o specie pe cale de dispariţie. Lăsând la o parte faptul că o plimbă pe blondină peste tot unde-i pofteşte inima, şoferul stă cu orele după Valentina, îi face piaţa, îi cară cumpărăturile şi e la datorie 24 din 24.

Nu ne-ar mira nici dacă pe viitor l-am surprinde plimbând căruţul cu bebeluşul Valentinei, în vârstă de nouă luni, prin parc. La cum se mişcă, tot ce-i posibil. Omul este multifuncţional. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent prin oraş pe Valentina Pelinel. Ce-i drept, ea s-a relaxat mai mult pe bancheta din spate a maşinii, în timp ce şoferul i-a îndeplinit “ordinele” cu sfinţenie.


  Blonda a luat masa cu nişte prietenefotografii: Blitz
Blonda a luat masa cu nişte prietenefotografii: Blitz

Prima dată a dus-o să ia masa cu nişte prietene la un restaurant de lux, din zona Primăverii. Ca să mai treacă timpul, omul s-a plimbat prin oraş cu maşina şi când blondina a terminat de luat prânzul a fost prezent în faţa localului. Şi s-a plimbat ceva, având în vedere că iubita lui Borcea a petrecut numai puţin de două ore la restaurant. Îmbrăcată lejer, în blugi şi adidaşi, Valentina arăta ravisant, semn că noua viaţa îi prieşte de minune. Nici nu ar putea fi altfel, de vreme ce din decembrie locuieşte în palatul lui Borcea din Pipera şi are la scară un şofer gata să-i îndeplinească orice poftă. Iar blonda are ceva doleanţe.


  Şoferul i-a cumpărat Valentinei un pachet de cafeafotografii: Blitz
Şoferul i-a cumpărat Valentinei un pachet de cafeafotografii: Blitz

A doua oprire a fost la un magazin, unde şoferul a coborât pentru a-i cumpăra blondinei un pachet de cafea. La ceva timp, a mai făcut o oprire. De data aceasta, blondinei i s-a făcut poftă de nectarine. Zis şi făcut. Omul a coborât în ploaie şi s-a întors cu plasa plină de nectarine.


  Apoi blondei i s-a făcut poftă de nectarinefotografii: Blitz
Apoi blondei i s-a făcut poftă de nectarinefotografii: Blitz

Deloc zâmbăreţ, ci mai degrabă resemnat, semn că are parte de un astfel de tratament zilnic, bărbatul a urcat oftând în maşină. Şi nu, nu a gonit spre casă, ci spre o farmacie. Şi aici, şoferul ud-leoarcă i-a cumpărat blondei toate cele de trebuinţă.


  Bărbatul a oprit şi la o farmacie, de unde a ieşit cu o plasă de produsefotografii: Blitz
Bărbatul a oprit şi la o farmacie, de unde a ieşit cu o plasă de produsefotografii: Blitz

În tot acest timp, Valentina a stat relaxată în maşină. Într-un final, blonda i-a cerut s-o ducă la un bloc din zona Dorobanţi, unde a petrecut circa 40 de minute. Într-un final au plecat spre casă, unde pe Valentina o aştepta micuţul Milan Cristian.

Cristi Borcea a divorţat pentru Valentina

De când e iubita oficială, Valentina Pelinel nu-şi mai încape în piele de fericire. Până aici însă, drumul a fost lung, anevoios şi presărat cu lacrimi şi un divorţ. Asta pentru că atunci când blondina a anunţat că aşteaptă un copil, Cristi Borcea era „puţin” însurat cu Alina Vidican. Ce-i drept, Valentina nu a dezvăluit numele tatălui, însă zvonurile că Borcea ar fi tatăl copilului s-au răspândit cu viteza luminii. Când afaceristul i-a cerut divorţul Alinei Vidican, blonda a vărsat lacrimi amare pe la Tv şi a anunţat că ea nu are bărbat de lăsat.


  Aşa arată vila peste care e acum stăpână Pelinel
Aşa arată vila peste care e acum stăpână Pelinel

În cele din urmă, fosta lui Borcea a acceptat să divorţeze şi i-a lăsat drum liber Valentinei. Imediat ce Alina a părăsit vila din Pipera, Valentina şi-a adus catrafusele şi a devenit stăpână absolută a tot ceea ce deţine afaceristul aflat după gratii, de la casă, maşină până la şofer. Valentina şi Borcea au împreună un băieţel, Milan Cristian, în vârstă de nouă luni.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net