Cine este iubitul Flaviei de la "Neatza"

Flavia a fost încurajată de iubitul ei, Alexandru
Flavia a fost încurajată de iubitul ei, Alexandru

Domnii care mai speră încă la inima sexy colegei lui Dani Oţil şi a lui Răzvan Simion trebuie să ştie că "vecina" este implicată într-o relaţie amoroasă serioasă şi nu cu vreun coleg de emisiune, aşa cum credeau unii. Deşi coregrafa a fost destul de discretă cu viaţa ei personală, Click! a aflat cine este iubitul Flaviei (30 de ani) de la "Neatza" şi de cât timp formează cei doi un cuplu.

Sexy-vecina de la „Neatza” e aproape măritată. Frumoasa colegă a lui Răzvan şi Dani de la matinalul postului Antena 1 are o relaţie de doi ani cu actorul Alexandru Ion (28 de ani). Cei doi s-au afişat recent împreună la Bacău, acolo unde Flavia a sărit de la platformă la emisiunea "Splash! Vedete la apă". Fără să mai ţină cont de împrejurimi, blonda şi iubitul ei au făcut risipă de gesturi tandre, ba chiar tânărul a sărutat-o pasional pentru a o scăpa de emoţiile concursului.        

Cine este iubitul Flaviei de la "Neatza". Cum s-au cunoscut cei doi

Săgeata lui Cupidon a lovit-o pe Flavia la o petrecere la care se afla întâmplător şi actualul ei iubit. Coregrafa şi actorul s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar naturaleţea tânărului a cucerit-o pe loc. Iniţial cei doi s-au văzut şi pe holurile televiziunii din Băneasa, însă pe atunci relaţia lor nu a avansat.   


    Flavia a fost încurajată de iubitul ei, Alexandrufoto: captură Antena 1
Flavia a fost încurajată de iubitul ei, Alexandrufoto: captură Antena 1

"De ceva vreme locuim împreună. Este foarte atent, mă face să râd şi e un foarte bun partener de conversaţie. Vorbim ore în şir! În plus, mă simt relaxată şi liberă în compania lui. Se întâmplă des ca seara, când ajunge acasă, să-mi aducă flori", povestea Flavia pentru Click!

Flavia s-a mai iubit în 2008 cu coregraful Biancăi Drăguşanu de la „Dansez pentru tine”, dansatorul Daniel Dobre, dar şi cu un italian, Pasquale Maresca, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

Cine este iubitul Flaviei de la "Neatza". Actorul a făcut furori în serialul "Narcisa"

Flavia Mihăşan (30 de ani) se simte împlinită de când formează un cuplu cu Alexandru Ion. Tânărul care i-a furat inima vecinei de la "Neatza" este un cunoscut actor pe care publicul l-a văzut în serialul „Narcisa: Iubiri nelegiuite”. Tot el este şi gazda show-ul „Totul e permis”, de la acelaşi post tv. Flavia şi Alexandru au aceleaşi pasini. Ea este angajată şi la Opera Naţională, iar el este absolvent de Teatru, la UNATC.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi