Cine este Larisa Vasile, ultima fată din echipa "Faimoşilor"

simeon stalpnicul png
Larisa Vasile este o atletă foarte bună în comeptiţia din Republica Dominicanăfoto: Kanal d

Acum dă dovadă de mult curaj, dar în copilărie, Larisa Vasile era foarte timidă. Ultima fată din echipa "Faimoşilor" de la "Exatlon" ( Kanal d) provine dintr-o familie modestă. De altfel, cu multă dragoste povesteşte şi concurenta, ori de câte ori are ocazia, despte toată familia ei, de care este foarte ataşată.

Larisa (29 de ani) este pasionată de sport de mică, aceasta fiind una dintre trăsăturile familiei. Tatăl atletei a fost vicecampion balcanic la lupte libere, dar cel care a dus-o pentru prima oară la atletism pe Larisa a fost bunicul ei, şi el mare sportiv, pe când aceasta avea doar şapte ani.

simeon stalpnicul png
Larisa Vasile a rămas singura fată din echipa Faimoşilorfoto: Kanal d

"A fost un copil timid, retras, bun şi cuminte de la început, încă din primele clase. Ţin minte că învăţătoarea spunea că este mult prea cuminte şi mult prea retrasă. Nu interacţiona foarte mult cu copiii, nu îi plăcea să greşească. Era un copil foarte frumos, cu foarte puţini prieteni, dar de bună calitate. Larisa trăieşte pentru sport. A început să facă atletism de mică şi nu s-a mai oprit.

simeon stalpnicul png
Larisa Vasile, pe băncile şcolii Foto: arhivă personală

Atât de mare era pasiunea ei, încât a ales să urmeze Colegiul National «Octav Onicescu», cu profil sportiv, chiar dacă pierdea patru ore zilnic pe drum, de acasă până la liceu şi înapoi. Au fost 4 ani grei. Apoi a ales ANEFS ( Academia Nationala de Educaţie Fizică şi Sport) şi ne-a spus: «Nu mă văd făcând altceva, asta îmi place». A facut kinetoterapie", a povestit Florina Vasile, mama concurentei.

Cea mai grea lovitură a primit-o când se aştepta mai puţin. Data de 15 septembrie 2017 va rămâne cea mai tristă zi în viaţa luptătoarei din Echipa "Faimoşilor". În această zi şi-a pierdut tatăl, cel care a sprijinit-o, protejat-o şi îndrumat-o încă din prima zi de viaţă. De altfel, Larisa a intrat in competitia "Exatlon" ca omagiu adus tatălui său.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
balena cu cocoasa islanda foto shutterstock
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg