Cine este Roxana Ghi╚Ť─â de la Survivor Rom├ónia 2021. A devenit rapid R─âzboinica preferat─â a celor de acas─â

image
Roxana a descoperit c─â marea ei pasiune este sportul, a╚Öa c─â a renun╚Ťat la studiile ├«n domeniul Artelor

Roxana Ghi╚Ť─â are doar 22 de ani ╚Öi a acceptat propunerea de a participa la Survivor Rom├ónia 2021. P├ón─â acum, parcursul ro╚Öcatei este unul foarte bun, dovad─â st├ónd nu numai num─ârul punctelor aduse echipei sale, ci ╚Öi voturile celor de acas─â. ├Än primul clasament al preferin╚Ťelor telespectatorilor, Roxana Ghi╚Ť─â este pe locul frunta╚Ö ├«n echipa R─âzboinicilor.

Roxana Ghi╚Ť─â de la Survivor Rom├ónia 2021 a renun╚Ťat la Facultatea de Arte pentru sport

image
Roxana a descoperit c─â marea ei pasiune este sportul, a╚Öa c─â a renun╚Ťat la studiile ├«n domeniul Artelorfoto: arhiv─â personal─â

Roxana Georgiana Ghi╚Ť─â este┬ápasionat─â de sport, a practicat de-a lungul anilor rugby, ├«not, tenis, kickboxing, baschet, schi. A fost olimpic─â la matematic─â, dar a decis s─â ├«╚Öi urmeze marea pasiune: pictura. A intrat la Facultatea de Arte Plastice, sec╚Ťia Pictur─â, dar a renun╚Ťat dup─â doi ani, pentru a se dedica sportului. ├Än prezent face cursuri de Performan╚Ť─â a Sportului ╚Öi Coaching ├«n Anglia ╚Öi este instructor de fitness.

"├Ämi doresc foarte tare s─â ├«mi dovedesc mie, dar ╚Öi celor din jurul meu, c─â sunt o persoan─â puternic─â ╚Öi c─â sensibilitatea ╚Öi emotivitatea nu sunt sl─âbiciuni. Dincolo de partea sportiv─â, consider c─â experien╚Ťa <Survivor Rom├ónia> va fi o <detoxifiere> a corpului ╚Öi a spiritului ╚Öi o medita╚Ťie incredibil─â", a declarat Roxana Ghi╚Ť─â ├«nainte de a pleca ├«n Republica Dominican─â.

Roxana Ghi╚Ť─â, poreclit─â "Jaguarul feminin" de colegii din echipa R─âzboinicilor

image
Roxana Ghi╚Ť─â s-a antrenat ╚Öi ├«n carantin─â

Roxana s-a remarcat rapid pe traseele de la Survivor Rom├ónia 2021, a adus multe puncte echipei ╚Öi ╚Öi-a dovedit tenacitatea ╚Öi ambi╚Ťia. R─âzboinicii au numit-o "Jaguarul feminin", o aluzie la Ionu╚Ť "Jaguarul", concurentul care s-a luptat cu Vladimir Dr─âghia ├«n finala Exatlon.

Cum o caracterizeaz─â p─ârin╚Ťii pe Roxana Ghi╚Ť─â de la Survivor Rom├ónia 2021

image
P─ârin╚Ťii Roxanei Ghi╚Ť─â sunt tare m├óndri de fiica lor

Cei de la Kanal D au mers acas─â la p─ârin╚Ťii Roxanei Ghi╚Ť─â, pentru a o cunoa╚Öte mai bine pe concurent─â.

"Roxana este o t├ón─âr─â sportiv─â altruist─â, ambi╚Ťioas─â ╚Öi de anduran╚Ť─â. De mic─â a avut aceast─â rezisten╚Ť─â ├«n sport. Anul trecut am fost ├«n Austria, la ski, ╚Öi am reu╚Öit s─â facem 100 km de cobor├óre ├«ntr-o zi. Are tot ce-i trebuie pentru a c├ó╚Ötiga Survivor", a spus, m├óndru, tat─âl R─âzboinicei.

"Roxana e o fat─â puternic─â. ╚śi-a descoperit singur─â aceast─â pasiune pentru sport. E determinat─â. C├ónd ├«╚Öi dore╚Öte cu adev─ârat ceva, se concentreaz─â fpoarte mult pe acel lucru, ├«╚Öi dozeaz─â efortul ╚Öi energia pentru a-╚Öi atinge obiectivul. A f─âcut doi ani ╚ścoala de Art─â Bucure╚Öti, Decora╚Ťiuni Interioare. Profesoara din liceu mi-a spus c─â are talent. ├Än clasa a XI-a s-a decis s─â dea la Arte", a completat ╚Öi mama sportivei.┬á

Citește și:

Survivor 2021. Amna, eliminat─â din competi╚Ťie: ÔÇ×Colegii mei nu mai sunt colegi!ÔÇŁ A plecat acas─â ╚Öi un R─âzboinic

EXCLUSIV C├ó╚Ťi bani iau pe s─âpt─âm├ón─â vedetele de la ┬źSurvivor┬╗. Topul celor mai bine pl─âti╚Ťi "Faimo╚Öi'

Exclusiv! Ce meserie avea Culi╚Ť─â Sterp de la "Survivor", ├«nainte s─â devin─â celebru: ┬źAm mo╚Öit peste 1000 de oi┬╗

R─âsturnare de situa╚Ťie la "Survivor"! Georgiana Lupu, eliminat─â din echipa sa, continu─â concursul al─âturi de "Faimo╚Öi"

Survivor România 2021. Cine este Daniel Pavel, noul prezentator, și când începe emisiunea

Survivor România 2021. Zanni, concurentul cu 100 de tatuaje, a crescut la orfelinat. "Am tatuat pe mine numai sentimente"

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg