Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: poze din casa americanului

24 octombrie 2015
image
Bunicii paterni erau foarte ataşaţi de băieţel

Click! a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel. Povestea dezvăluită în exclusivitate de Click! în ziarul de vineri, în care foştii “cumnaţi” ai Claudiei Pavel o acuză că le-a răpit nepotul din SUA, nu a rămas fără urmări. Astăzi vă prezentăm în premieră fotografii emoţionante cu solista, fiul ei şi fostul iubit, pe vremea când formau o familie fericită în Las Vegas.

Multă lumea se întreabă cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, mai ales că solista a păstrat multă vreme secretul. Jeremy Lewis este un fost baschetbalist cu care Claudia a avut o relaţie câţiva ani buni, din care a rezultat Noah. Deşi cei doi erau logodiţi, iată că nu au ajuns la altar, ci sunt în plin proces.

Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: Solista şi Jeremy, în plin proces  

Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: Vestea că solista Claudia Pavel (31 de ani) e acuzată de familia fostului iubit că le-a răpit nepotul şi a venit cu el în România a căzut ca un trăsnet! În toată această perioadă, solista a vorbit frumos despre Jeremy Lewis, tatăl lui Noah (3 ani), însă toţi apropiaţii au fost şocaţi atunci când şatena i-a deschis americanului proces de custodie, următorul termen fiind pe data de 16 decembrie. Acum, cei doi foşti iubiţi se războiesc de la distanţă, Claudia dorind să-l crească pe Noah în România, în timp ce familia de peste Ocean se declară “devastată” de absenţa micuţului. Până când judecătorii vor tranşa situaţia, “cumnaţii” solistei îşi spun propria versiune a poveştii şi fac dezvăluiri grave, în exclusivitate pentru Click!

Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: Bunicii erau foarte ataşaţi de nepoţel

Deşi cântăreaţa a încercat să păstreze secretul relaţiei lor, iată că s-a aflat cine este tatăl copilului Claudiei Pavel, dar şi detalii despre idila lor.

image
Mama lui Jeremy îşi răsfăţa singurul nepoţel

“Când Jeremy şi Claudia le-au spus părinţilor mei că s-au logodit, mama mea, din dorinţa de a-şi demonstra sprijinul şi dragostea, şi ştiind că ei la vremea aceea nu-şi permiteau un inel de logodnă, i-a dăruit Claudiei inelul ei cu diamant de 2 karate, vechi de 40 de ani, pe care tata i l-a dat când s-au căsătorit. Mama le-a dat bijuteria cu condiţia ca, dacă ei nu se căsătoresc, din varii motive, inelul să fie înapoiat, pentru a-l primi, la timpul ei, sora mea, Jennifer.  Între timp, Claudia a dus inelul la Loree Rodkin (un bijutier celebru din Los Angeles) pentru a fi transformat. I-a mai adăugat şi câteva diamante. Când s-a întors în România cu Noah, Claudia nu doar că a plecat cu inelul mamei, dar ea l-a luat de la bijutier fără să plătească mâna de lucru. Inelul îl vedeţi în pozele care circulă prin presă”, ne-a povestit fratele lui Jeremy Lewis, Jonathan.

image
Cei doi şi-au luat în serios rolul de părinţi

Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: Până să ajungă să se războiască prin tribunale şi să fie acuzată de astfel de fapte, Claudia o ducea boiereşte în casa “socrilor” ei din Las Vegas. Ea şi americanul erau fericiţi, trăiau într-un lux exorbitant, asigurat de părinţii lui Jeremy, Harold şi Tina Lewis, oameni înstăriţi, care deţin peste Ocean un lanţ de 20 de restaurante McDonald’s. 

image
Cream locuieşte acum împreună cu băieţelul la sora ei

Din pozele pe care vi le prezentăm în premieră se poate observa cât de fericită era cântăreaţa, dar şi bucuria bunicilor când îşi ţineau în braţe unicul nepot. “Părinţii mei au inima frântă. Mama mea are 65 de ani, iar tata 66. Noah e singurul lor nepot. Întotdeauna şi-au dorit un nepot, iar acum acesta nu mai e cu ei. Mama a supravieţuit de 3 ori cancerului la sân. Tot ce-şi doreşte acum e să îl strângă din nou în braţe pe  Noah”, a declarat Jonathan Lewis, pentru Click! 

Cine este tatăl copilului Claudiei Pavel: Cântăreaţa a stat aproape doi ani în America

image
Cream locuieşte acum împreună cu băieţelul la sora ei

Claudia Pavel (31 de ani) a plecat în America în 2011 şi s-a întors după doi ani, la fel de „misterios” cum a plecat. La întoarcerea în ţară, cântăreaţa a dezvăluit şi că a devenit mămică, însă nu a vrut să spună prea multe despre cine este tatăl copilului Claudiei Pavel. Faptul că există neînţelegeri între ei a devenit evident în urmă cu câteva luni, când Claudia l-a dat în judecată pentru custodia fiului lor, Noah (3 ani). 

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
anda adam
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg