Cine este vedeta care nu vrea să se ducă la Survivor! Am aflat și care este motivul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedete una și una au fost alese pentru „Survivor All Stars” în acest sezon. Cei mai buni concurenți, din toate sezoanele de până acum, au fost chemați la fluierul de start, din Republica Dominicană, pentru a lupta pentru trofeul și marele premiu al concursului de 100.000 de euro.

Însă, în ciuda succesului ce îl are pe piață, în aceste momente emisiunea, Alina Radi (34 de ani) ne-a dezvăluit că nu își mai dorește să revină în jungla Dominicană. Asta după ce anul trecut a făcut parte, pentru puțin timp, din tabăra Războinicilor și a susținut despre Kamara, un alt concurent din tabăra Faimoșilor, că este o persoană care se milogește pe la toate ușile și profită de problemele de sănătate ale micuțului său, Leon, pentru a ajunge pe la emisiuni.

„Nu vreau să revin. Mai ales că acum am slabit foarte, foarte mult. Dacă aș merge acum acolo cred că în două - trei săptămâni aș dispărea. Nu mai am de unde să slăbesc. Am zece kilograme în minus de când am fost și până în prezent", a declarat Alina Radi pentru Click!

Motivul eliminării sale

Alina Radi ne-a explicat și motivul, din punctul său de vedere, pentru care a fost eliminată:

„Nu am dat randamentul pe care l-am vrut în sezonul în care am fost din fustrare că nu am intrat de la începutul competiției . Simțeam că nu mai aveam pofta aia să arăt ce pot. Atunci când eu am intrat în concurs colegii mei din echipă aveau o lună și jumătate acolo, erau obișnuiți cu traiul de acolo care de fapt nu e nici un trai. Țin minte că am plecat cu 68 de kilograme în competiție și m-am întors cu 61 de kilograme iar în prezent am 58 kilograme”.

Click! spune

Alina Radi este o artistă de muzică de petrecere din Timișoara! În 2015 cântăreața a devenit mama unui băiețel, Dario, pe care îl crește singură.

image
image
image
image
image
image
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net