Cine este vedeta care nu vrea să se ducă la Survivor! Am aflat și care este motivul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedete una și una au fost alese pentru „Survivor All Stars” în acest sezon. Cei mai buni concurenți, din toate sezoanele de până acum, au fost chemați la fluierul de start, din Republica Dominicană, pentru a lupta pentru trofeul și marele premiu al concursului de 100.000 de euro.

Însă, în ciuda succesului ce îl are pe piață, în aceste momente emisiunea, Alina Radi (34 de ani) ne-a dezvăluit că nu își mai dorește să revină în jungla Dominicană. Asta după ce anul trecut a făcut parte, pentru puțin timp, din tabăra Războinicilor și a susținut despre Kamara, un alt concurent din tabăra Faimoșilor, că este o persoană care se milogește pe la toate ușile și profită de problemele de sănătate ale micuțului său, Leon, pentru a ajunge pe la emisiuni.

„Nu vreau să revin. Mai ales că acum am slabit foarte, foarte mult. Dacă aș merge acum acolo cred că în două - trei săptămâni aș dispărea. Nu mai am de unde să slăbesc. Am zece kilograme în minus de când am fost și până în prezent", a declarat Alina Radi pentru Click!

Motivul eliminării sale

Alina Radi ne-a explicat și motivul, din punctul său de vedere, pentru care a fost eliminată:

„Nu am dat randamentul pe care l-am vrut în sezonul în care am fost din fustrare că nu am intrat de la începutul competiției . Simțeam că nu mai aveam pofta aia să arăt ce pot. Atunci când eu am intrat în concurs colegii mei din echipă aveau o lună și jumătate acolo, erau obișnuiți cu traiul de acolo care de fapt nu e nici un trai. Țin minte că am plecat cu 68 de kilograme în competiție și m-am întors cu 61 de kilograme iar în prezent am 58 kilograme”.

Click! spune

Alina Radi este o artistă de muzică de petrecere din Timișoara! În 2015 cântăreața a devenit mama unui băiețel, Dario, pe care îl crește singură.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net