Cine îi ține locul Flaviei Mihășan la «Neatza cu Răzvan și Dani». Vedeta va intra în concediu de maternitate

Ultima actualizare:

    Iată cine îi va ține locul Flaviei Mihășan la „Neatza cu Răzvan și Dani”!Foto: Instagram
Iată cine îi va ține locul Flaviei Mihășan la „Neatza cu Răzvan și Dani”!Foto: Instagram

Flavia Mihășan se pregătește să devină mămică pentru prima oară, iar în curând vedeta va lua o pauză de la filmările emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Iată cine îi va ține locul Flaviei cât timp se va afla în concediu de maternitate!

V-ați obișnuit deja cu ea pe micile ecrane, însă viitoarea mămică va fi nevoită să se precupe în curând de venirea pe lume a bebelușului ei. Flavia Mihășan va intra, probabil, în concediu de maternitate în ultimul trimestru de sarcină, așa cum se practică, chiar dacă se simte bine și are o stare de spirit care ar înveseli în continuare platourile de filmare de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. 

Având în vedere că în câteva luni își va strânge în brațe primul copil, Flavia va intra în concediu de maternitate în curând. Cum are nevoie de un înlocuitor în emisiune, o altă vedetă sexy a Antenei 1 a acceptat să „dea trezirea” telespectatorilor. Stelele s-au aliniat exact așa cum a fost nevoie, având în vedere că cea ce îi va ține locul Flaviei a rămas recent fără emisiune. 

Flavia Mihășan va intra în curând în concediu de maternitate
Flavia Mihășan va intra în curând în concediu de maternitate

După ce show-ul „Prietenii de la 11” a fost scos din grila de programe, „Neatza cu Răzvan și Dani” va fi difuzată timp de 4 ore, de la 8 dimineața până la 12 la prânz. Băieții au primit o oră în plus de emisie după ce Florin Ristei, Diana Munteanu și Ramona Olaru au rămas fără emisiune.

Totuși, tot răul spre bine pentru asistenta de la „Prietenii de la 11”, Ramona Olaru, care de acum în colo se va trezi de dimineață și va fi prezentă alături de colegii ei la Neatza. Până când Flavia intră în concediu de maternitate însă, cele două îi vor încânta pe telespectatori împreună, în aceeași emisiune, potrivit Viva. Vedetele se cunosc deja, deoarece mereu se întâlneau în redactia de la Antena 1 și se mai înțeleg și foarte bine pe deasupra. 

Ramona Olaru o va înlocui pe Flavia, când aceasta va intra în concediu de maternitate
Ramona Olaru o va înlocui pe Flavia, când aceasta va intra în concediu de maternitate

Emisiunea „Prietenii de la 11” a fost scoasă din grila de programe

Cel care a făcut anunțul a fost chiar unul dintre prezentatorii emisiunii, Florin Ristei, care va avea de acum în colo timp suficient pentru a se dedica în totalitate muzicii. „Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ‘Prietenii de la 11’ iese din grila de programe Antena1.

După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. 

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne maiv vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, a anunțat Ristei recent în mediul virtual.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net