Cine se află în spatele celui mai nou hit interpretat de Andra


    Pentru piesa ”Why”, Andra a colaborat cu băieții de la Fly Project
Pentru piesa ”Why”, Andra a colaborat cu băieții de la Fly Project

După ce a colaborat cu David Bisbal, Andra a dat din nou lovitura cu o piesă la care au colaborat băieţii de la Fly Project. Aceasta se numeşte “Why” şi are toate șansele să devină hitul lunii august, după ce a înregistrat peste 3.5 milioane de vizualizări în primele 3 zile.

Noua piesă a Andrei s-a născut în studioul băieților de la Fly Project. Băieţii au produs hituri pentru nume de top din industria muzicală din România, cum ar fi Nicole Cherry, Raluka, Andreea Bălan, Anda Adam.

“Why”, cea mai nouă piesă a Andrei, a rupt gura târgului încă de la debut. Imediat după ce a fost postată pe Youtube, aproape 300.000 de oameni au văzut videoclipul în acelaşi timp. “Când a auzit-o prima oară i-a plăcut foarte mult, am înregistrat-o şi, când am ascultat-o împreună, am ştiut cu toţii că va fi un hit” ne-a declarat Tudor, Fly Project.

Fly Project
Fly Project

Piesele produse de gaşca Fly Records au fost apreciate de-a lungul timpului în întreaga lume. “Never Give Up”, piesa Ralukăi, a fost numărul 1 în foarte multe topuri internaţionale. Cel mai nou hit Andra, “Why”, este piesa perfectă pentru cele mai frumoase apusuri de vară. “Recunosc, ne-au dat nişte lacrimi când am compus piesa asta, dar au fost cu folos”, a mai spus Tudor, Fly Project.   

George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub kamara png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg