Ciudățeniile purtate de Delia costă cât o Dacia Logan

Ultima actualizare:

  Delia, ţinută-curcubeu: adidaşii Gucci, cu platformă, şi hanorac Moschino, galbenFoto: Mihai Ionescu
Delia, ţinută-curcubeu: adidaşii Gucci, cu platformă, şi hanorac Moschino, galbenFoto: Mihai Ionescu

Rivalizează cu Lady Gaga la capitolul curaj vestimentar, iar acum nu mai e una ca ea în tot showbiz-ul mioritic. Delia şochează la tot pasul cu ţinutele ei, de mii de euro, iar joi, la deschiderea unui club, a atras toate privirile.

La 35 de ani, Delia a devenit o fabrică de bani şi nu exagerăm când spunem că solista produce lunar mai bine de 50.000 de euro. Este jurat la Antena 1, la “X-Factor” şi “iUmor”, iar la concerte nu se deplasează pe mai puţin de 10.000 de euro. Aşa că nu ne mai mirăm atunci când vedem ce preţuri au hainele purtate de solistă. O singură apariţie a Deliei costă cel puţin 5.000 de lei. 


  Numai pentru ieșirea în club de joi noapte, solista a pus pe ea haine-curcubeu de 5.500 de leiFoto: Mihai Ionescu
Numai pentru ieșirea în club de joi noapte, solista a pus pe ea haine-curcubeu de 5.500 de leiFoto: Mihai Ionescu

De exemplu, joi noapte, artista s-a distrat cu gaşca în clubul Nuba din Capitală şi a reuşit să acapareze toate blitzurile fotoreporterilor. Şi-a pus o perucă albastră, a fost machiată cu auriu de celebrul Alex Abagiu, a îmbrăcat un hanorac cu glugă marca Moschino, care costă 2.500 de lei, şi-a pus deasupra o jachetă roz, cu franjuri, iar în picioare, nişte platforme-curcubeu, în mare vogă la ora actuală. Încălţările Gucci costă cât două salarii medii pe economie, adică 3.000 de lei.


  De 1 Mai, la mare
De 1 Mai, la mare

Dar aceasta nu e singura ţinută extravagantă marca Delia. La mare, de 1 Mai, deşi s-a îmbrăcat aparent banal, într-o salopetă neagră şi adidaşi, ţinuta artistei a însumat 5.300 de lei.


  La «iUmor»
La «iUmor»

Tot colorate sunt şi apariţiile din juriu, de la emisiunea “iUmor”. Ghetele Marc Jacobs şi hanoracul cu căţeluşi costă împreună 4.200 de lei.


  Pe stradă
Pe stradă

Fotoreporterii Click! au surprins-o şi pe stradă cu o ţinută de 6.500 de lei. Şapca din piele, cu urechi de liliac, este cumpărată din Thailanda şi costă 1.000 de lei. În picioare regăsim celebrele ghete de 3.000 de lei, Marc by Marc Jacobs, iar treningul negru, cu cruci albe, e de la firma londoneză Kokon To Zai şi costă 2.500 de lei. 


  La film
La film

Simpatică, dar al naibii de scumpă, este rochiţa Moschino cu imprimeu inspirat din desenele animate: 4.500 de lei bucata. Astfel, din doar 6 ţinute de-ale Deliei, care împreună costă 33.000 de lei (7.100 euro), îţi poţi cumpăra cu uşurinţă o Dacia Logan. 

simeon stalpnicul png

Joi noapte, în clubul Nuba din București, s-a deschis oficial sezonul fițelor. Dacă de 1 Mai, la mare, în clubul Loft din Mamaia, un afacerist a comandat o șampanie Armand de Brignac de 6 litri, care costă 30.000 de euro, în Nuba s-a întrecut măsura. Tot un afacerist, a cărui identitate nu a fost încă dezvăluită, a cumpărat și a băut o șampanie de 45.000 de euro. Este vorba tot despre un Armand de Brignac Rose, dar de această dată, de 9 litri. Sticla a fost adusă cu mare tam-tam, în roabă, cărată pe sus de o macara și însoțită de artificii aprinse.

image
image
image
image
image
image
cub ada maria ileana png
banner vica blochina png
banner catinca roman png
img jpg
culita implant png
marilyn monroe
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net