Claudia Pavel, adevărul despre “Exalton” şi despre Cătălin Cazacu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A surprins pe toată lumea când a acceptat să participle la “Exatlon”, reality-showul care a debutat la Kanal D, pe 7 ianuarie. Claudia Pavel a dat de greu în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat emisiunea, însă s-a trezit şi într-un triunghi amoros, căci colegul de echipă Cătălin Cazacu i-a făcut ochi dulci, deşi acasă îl aşepta iubita Ana Roman. Despre toatea acestea, solista a povestit într-un interviu pentru cel mai nouă număr al revistei “Tango. Marea Dragoste”.

Povestea Claudiei în Republica Dominicană a început toamna trecută.  “Am primit propunerea la final de noiembrie 2017. Am zis da, de principiu, din prima clipă, pentru că mi părut o idee foarte tare, mai ales că mi s-a explicat că este vorba despre un altfel de reality-show, că este vorba despre o competiție sportivă și că voi avea colegi serioși, din lumea sportului, campioni olimpici, campioni mondiali”, a povestit Claudia pentru www.revistatango.ro. Deși i-a fost foarte greu să plece atâta timp departe de băiețelul ei, Noah, în vârstă de cinci ani, Claudia a recunoscut că a luat decizia să plece și pentru el, din dorința de a câștiga bani.


    Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la
Cream s-a despărţit cu greu de Cătălin Cazacu la

“O mamă care muncește se duce la muncă și pentru copil. Eu m-am dus și pentru experiență dar, de ce să nu recunosc, în primul rând pentru mine televiziunea este un job și se și câștigă bani din asta”, a declarat Claudia. Întrebată și despre relația cu sportivul Cătălin Cazacu, vedeta a recunoscut că există o puternică atracție între ei, dar că regretă acest lucru: “Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”.


    Claudia Pavel a fost plină de bube şi de băşicifoto: Kanal D
Claudia Pavel a fost plină de bube şi de băşicifoto: Kanal D

Per total, în ciuda faptului că a fost foarte bolnavă pe durata competiției, suferind o entorsă, dar şi o alergie gravă la mușcăturile de insecte, care i-au provocat răni pe tot corpul, Claudia Pavel a ales să vadă partea bună a acestei experiențe dificile. “Personal, mi-am depășit foarte multe frici și foarte multe limite și nici o clipă nu îmi pare rău că am fost acolo, pentru că a fost o experiență cu adevărat unică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am întors sănătoasă!”, a mai spus interpreta hitului “Dependenţă”, recunoscându-și, în interviu, dependența de familie, de siguranță, de iubire. Despre toate acestea solista şi actriţa a povestit în noul număr al “Revistei Tango, marea dragoste”, iar mai multe amănunte puteţi citi pe site-ul ppublicaţiei: www.revistatango.ro . În plus, s-ar părea că solista a prins câteva apariţii în emisiunea “Bravo, ai stil!” şi o veţi vedea în curând la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net