Cleopatra Stratan a dat vestea cea mare! E mai emoționată ca niciodată: „Îi mulțumesc soțului meu”

Îndrăgita solistă Cleopatra Stratan, 21 de ani, a decis să deschidă profesional noul an calendaristic cu o piesă aparte despre care speră să cucerească repede inimile ascultătorilor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Potrivit CAT MUSIC, „M-ai îndrăgostit” este un amestec sublim de versuri sensibile puse pe acorduri muzicale ce vor stârni emoții profunde și vor conecta oamenii într-un mod unic. Cu o maturitate vocală și artistică evidentă în noua sa piesă, Cleopatra Stratan continuă să-și spună povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiește în viața de zi cu zi, profitând și de faptul că muzica și versurile noii melodii poartă semnătura artistei, împreună cu soțul ei, Edward Sanda.

„«M-ai îndrăgostit» este una dintre piesele mele preferate și cu siguranță are cel mai frumos videoclip pe care l-am avut vreodată! Este despre cei care se îndrăgostesc și care vor să fie iubiți, despre acel sentiment puternic și unic după care tânjesc toți. Videoclipul ecranizează intensitatea sentimentelor la nivel «spațial». Îi mulțumesc soțului meu, Edward, pentru piesa asta superbă și, desigur, lui Silviu Mîndroc pentru imaginea videoclipului!”, a precizat Cleopatra Stratan.

Artista a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net