Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe Edward Sanda: „Propoziție, nu cuvânt. Ai nevoie de subiect și predicat”

Cleopatra Stratan (21 de ani) și soțul ei, Edward Sanda (26 de ani), s-au căsătorit în vara anului 2021, când au avut parte de nunta mult visată. Au participat anul acesta în emisiunea iubită de toți românii, „America Express”, unde cântărețul a fost acuzat de către fani că nu știe să fie bărbat, pasându-i soției sale cele mai grele probe. Și totuși, se pare că nu este prima dată când au existat tensiuni între cei doi. Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe partenerul ei de viață cu un an în urmă?

Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe Edward Sanda / Foto: Instagram
Cum l-a umilit Cleopatra Stratan pe Edward Sanda / Foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz. Artista s-a îndrăgostit la prima vedere când avea doar 15 ani, iar în 2021, s-au căsătorit la o vârstă foarte fragedă, fără să țină cont de gura lumii. Și pentru a le demonstra fanilor că nu fac echipă bună doar acasă, cei doi au acceptat să participe la „America Express”, sezonul 6.

La fel ca și în cazul restul concurenților, și Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut prin clipe mai puțin plăcute. Cântărețul și-a atras un adevărat val de critici asupra sa, după ce fanii au observat că de-a lungul probelor, ar fi pus pe umerii soției sale cele mai grele provocări. Astfel că a fost acuzat de urmăritori că nu știe să fie bărbat. Bineînțeles, relația lor a întâmpinat de-a lungul timpului suișuri și coborâșuri.

Cleopatra Stratan: „Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat”

Cu un an în urmă, în cadrul podcast-ului „Instinctive.ro”, Cleopatra Stratan, în vârstă de 21 de ani, l-a umilit pe partnerul ei de viață. Cei doi au fost rugați să îl descrie pe celălalt într-o singură propoziție, răspunsul artistului fiind doar cuvântul „unică”. Iubita lui a ținut să îi atragă atenția.

„Propoziție, nu cuvânt”, i-a atras atenția Cleopatra Stratan. „Unică în lume”, a răspuns din nou Edward. „Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat”, i-a spus pentru a doua oară artista. „Ea este unică în lume”, a fost răspunsul final al cântărețului, în vârstă de 26 de ani.

image
image
image
image
image
image
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
Andreea Ibacka și Cabral se susțin în momentele grele
florin ristei si naomi hedman
image
actualitate.net
image
actualitate.net