Cleopatra Stratan, onorariu uriaş după relansare. Uite cât ia pe 35 de minute de cântat


    Cleopatra  Stratan s-a  transformat  într-o  domnişoară  superbă
Cleopatra Stratan s-a transformat într-o domnişoară superbă

Revenirea Cleopatrei Stratan (15 ani) în topurile muzicale, odată cu lansarea piesei “Te las cu inima”, a fost de bun augur pentru solistă, din toate punctele de vedere. În doar două săptămâni, melodia a strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube, iar popularitatea artistei, care acum e o domnişoară superbă, a crescut direct proporţional cu tariful ei.

Simpatica Cleo percepe acum un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu o durată tot de 35 de minute. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleo solicită decontarea transportului, 2 bilete de avion sau 1,7 lei/km şi a cazării (două camere single).

Iată că, după o pauză de 12 ani, Cleopatra Stratan a revenit în forţă şi are toate şansele să strângă o avere frumuşică din muzică. La vârsta de 3 ani, copilul-minune ne cucerea cu piesa “Ghiţă” şi intra în Cartea Recordurilor pentru cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre