Clipe cumplite pentru Catrinel Sandu: “Rugaţi-vă pentru tatăl meu”. Ce a păţit bărbatul

Ultima actualizare:

    Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, a murit la spital duminică searafoto: arhivă personală
Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, a murit la spital duminică searafoto: arhivă personală

Zilele trecute a vorbit despre un eveniment important din viaţa ei, şi anume nunta cu Steve, medicul stomatolog american cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Gabi Trifu, iar acum iată că bucuria i-a fost umbrită de o mare dramă. Catrinel Sandu se roagă pentru viaţa tatălui ei.

“Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore intră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina. Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută!”, a scris Catrinel Sandu (41 de ani) pe reţelele sociale, în urmă cu doar câteva momente.

Părinții lui  Catrinel sunt  topiți după  nepoatele lor
Părinții lui Catrinel sunt topiți după nepoatele lor

Ce s-a întâmplat, de fapt? Aseară, 19 martie, tatăl vedetei, Nicolae Sandu, un cunoscut bioterapeut, a suferit un atac vascular cerebral, în timp ce se afla la moşia familiei, de la Urziceni. “Era cu un prieten, iar după ce acesta a plecat acasă, lui Nicu i s-a făcut rău. Când au ajuns membrii familiei, el era închis în casă, l-au găsit în pat, inconştient. Au chemat salvarea şi a fost dus la spital. Din păcate, se pare că hemoragia este destul de serioasă, are creierul inundat de sânge, acum intră în operaţie”, ne-au spus surse din anturajul familiei. Click! a contactat-o pe mama lui Catrinel, iar femeia a putut să ne spună doar atât, printre lacrimi: “Sunt foarte supărată, sper sa trecem cu bine de acest necaz”.

image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net