Colanții au arătat prea mult! Vedete din România, surprinse pe stradă în pantaloni care ar trebui interziși

image
Cum arată vedetele din România în colanți mulațiFoto: Colaj Click!

Colanții au devenit rapid articolul vestimentar poate cel mai controversat, care se află la granița dintre ținută de purtat în casă sau de luat și pe stradă, adesea comentat de criticii de modă, însă iubit de domnișoarele care vor să își arate formele, dar să poarte în același timp o ținută lejeră.

Problema principală cu colanții este, însă, faptul că unii dintre ei pot fi mult prea strâmți sau mult prea transparenți, lucru care, atunci când sunt văzuți pe stradă, sare imediat în ochi și evidențiază anumite părți ale corpului mai puțin potrivite pentru ochii tuturor trecătorilor.

Totuși, în ciuda acestor argumente, unora le vine greu să renunțe la colanți, chiar și atunci când se pregătesc să iasă în oraș. Cel mai important este, astfel, materialul din care sunt creați aceștia, care fac diferența dintre o ținută „purtabilă” sau un eșec vestimentar total.

Nici vedetele din România nu se dezic acestei mode, fiind fotografiate purtând colanții și pe post de pantaloni, fie la cumpărături, sală sau o plimbare relaxată prin oraș. Fotoreporterii Click! au surprins câteva imagini cu câteva nume autohtone cunoscute, pe care colanții ori le-au pus în valoare, ori le-au stricat întregul outfit. Claudia Pavel, Andreea Lazăr, Andreea Marin, Brigitte Pastramă, Roxana Vancea și Valentina Pelinei au fost surprinse pe stradă în colanți mulați, care au scos în evidență și părțile bune, dar și pe cele rele, după caz. 

Dacă atunci când ai picioare lungi și slabe precum Brigitte în poza cu pricina, spre exemplu, colanții te avantajează, ce facem atunci când fetele care poartă acest obiect vestimentar sunt „certate” cu sala și au celulită? Vă lăsăm să vă imaginați sau să priviți pozele de mai jos! 

Citește și:

Colanţii au lăsat totul la vedere: Dana Războiu, cele mai sexy poze la jogging

Cum arată Loredana când crede că nu o vede nimeni. A ieșit într-o pereche de colanți mulați să-și cumpere lenjerie sexy

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub arsinel fii png
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
usa hot apartament
Screenshot 2022 10 03 at 17 51 40 png
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
cub cristian arsinel png
colaj loredana groza jpg
colaj silvia dumitrescu jpg
Andie Macdowell a defilat pe podium jpg