Concert extraordinar Cezar Ouatu, dedicat femeii: Pop-opera la castel

Cezar Ouatu va cânta la Le Chateau
Cezar Ouatu va cânta la Le Chateau

Cezar Ouatu, interpretul care a fost aplaudat în picioare de Robbie Williams și Simon Cowell, va susține un concert extraordinar pe 7 martie 2019, la București, pe scena Le Château - Castelul din Inima Capitalei.

Ovaționat minute în șir de către celebrul producător Simon Cowell și de nu mai puțin cunoscutul Robbie Williams, în cadrul show-ului de televiziune X Factor UK de anul trecut, Cezar Ouatu pregătește pentru luna martie a acestui an un concert extraordinar dedicat femeii și iubirii.

O adevărată odă închinată doamnelor și domnișoarelor, un spectacol-concert plin de sensibilitate și romantism, concertul “POP-OPERA la Castel” este un produs 100 % LIVE, ce transpune vocea cameleonică a lui Cezar Ouatu în cele mai variate stiluri muzicale, de la pop-operă la jazz, operă și blues, alături de binecunoscutul compozitor și dirijor ANDREI TUDOR și orchestra sa.

Concertul extraordinar “POP-OPERA la Castel” este primul dintr-o serie de spectacole realizate de Laura Tatoli în parteneriat cu Cezar Ouatu, producții care vor aduce pe scena Le Château unii dintre cei mai apreciați artiști ai țării, îmbinând, într-un mod armonios, experiența eleganței Castelului din Inima Capitalei cu emoția și sensibilitatea muzicii de calitate.


    Cezar Ouatu va cânta la Le Chateau
Cezar Ouatu va cânta la Le Chateau

“Sensibilitatea și căldura pieselor interpretate de Cezar Ouatu și susținute de orchestră autentică sunt amplificate în decorul elegant al Castelului din Inima Capitalei, spectatorii fiind introduși într-o lume strălucitoare, aristocrată și rafinată, o lume în care stilul romantic abordat de artist își găsește locul perfect.” - Laura Tatoli, Le Château.

Noul concept de orchestră - band fondat și coordonat de Cezar Ouatu și alcătuit din cei mai buni instrumentiști din România  - ilustrează cele mai frumoase și mai apreciate coloane sonore din filme celebre precum ”Cinema Paradiso”, “The Mission” (Nella Fantasia), „The Godfather” (Parla piu piano) sau „Romeo and Juliet” ( A Time for Us). Repertoriul acestui concert este unul ales cu atenție și, totodată, familiar publicului larg și va fi reinterpretat într-o manieră unică, ce poartă amprenta inconfundabilă Cezar Ouatu, un stil ce atinge de fiecare dată sufletul tuturor celor prezenți la concertele sale.

Un cadou perfect, de suflet, concertul Cezar Ouatu de la Castelul din Inima Bucureștiului din data de 7 martie 2019, dedicat femeii, va fi, cu siguranță, o experiență memorabilă.

Biletele pot fi achiziționate prin intermediul MyTicket.ro,  iaBilet.ro și la sediul Le Château - Castelul din Inima Capitalei, situat în strada Turturelelor nr. 11, Sectorul 3, București. Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0725.333.333.

Pentru concertul extraordinar Cezar Ouatu -  POP-OPERA la Castel, sunt puse in vanzare 3 categorii de bilete: 

Categoria A - parter - 100 lei

Categoria B - parter, - 80 lei

Categoria C - balcon - 60 lei

serban huidu si mihai gainusa
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
Victor Piturca jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg