Concertul lui Vali Vijelie din Mamaia, "stricat" de poliție și amenzi! Nici cântărețul nu a scăpat

Ultima actualizare:

    O petrecere din Mamaia a fost întreuptă de polițiștiFoto: captură video PRO TV
O petrecere din Mamaia a fost întreuptă de polițiștiFoto: captură video PRO TV

Au curs amenzile pe litoral! Un concert susținut de Vali Vijelie în Mamaia Sat, vineri seară (28 august) a fost întrerupt de polițiști. În fața localului în care acesta cânta s-au strâns foarte multe persoane, astfel că oamenii legii au intervenit cu girofarele și semnale acustice pentru a dispersa privitorii.

Unii turiști au uitat de pandemie! Zeci de persoane s-au strâns în fața unui local pentru a-l asculta pe manelistul Vali Vijelie, fără a mai ține cont de disanțarea socială. Spre uimirea lor, la scurt timp și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție. Cei considerați responsabili au fost amendați.

Ce amenzi au dat oamenii legii

Vali Vijelie a fost amendat cu 1.000 de lei, iar administratorul societății cu 2.500 de lei, pentru ca a dat muzica la un volum foarte mare, potrivit observatornews.ro. În urmă cu aproximativ o săptămână, un local din Costinești, în care ar fi susținut un concert tot Vali Vijelie, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

"Polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari s-au autosesizat cu privire la faptul că, în fața unei terase din zona Mamaia Sat, mai multe persoane s-ar fi adunat pentru a urmări interpretarea live a unui muzician.Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare, împreună cu avertismente verbale, pentru a dispersa mulțimea, iar persoanele prezente s-au conformat. Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, la Legea 61/1991, pentru organizarea de petreceri și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor. De asemenea, interpretul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, la Legea 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare", se arată în comunicatul Poliției.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net