Constantin Enceanu: «Am uitat pe bancă, în parc, o geantă cu 80.000 de lei»

Ultima actualizare:

    Ei sunt comorile lui Constantin  Enceanu: fiica Cristina Cătălina, în  braţe cu micuţul Alex, ginerele Florin,  nepoţica Sofia şi soţia Angela
Ei sunt comorile lui Constantin Enceanu: fiica Cristina Cătălina, în braţe cu micuţul Alex, ginerele Florin, nepoţica Sofia şi soţia Angela

În 32 de ani de căsnicie şi tot atâţia de carieră, îndrăgitul solist de muzică populară Constantin Enceanu are tolba plină de poveşti de tot felul, pe care le spune cu tâlc şi haz. Artistul a rememorat recent un episod uluitor, petrecut la puţin timp după nunta lui cu Angela Enceanu.

A depăşit trei decenii de căsnicie, aşa că e îndreptăţit oricând să vorbească despre secretele unei iubiri de durată. Acesta este şi motivul pentru care Constantin Enceanu (53 de ani) a fost invitat, alături de soţie, la show-ul matrimonial “2k1”, de la Antena 1. Acolo, cei doi au dat din casă câteva picanterii, care nu dovedesc decât un singur lucru: că sunt norocoşi fără pereche. “După nunta noastră am plecat direct la Olăneşti, cu toţii banii strânşi din dar, într-o geantă. Ţin minte că ne-am oprit într-un parc, Constantin a vrut să meargă să cumpere ceva, iar eu m-am dus după el şi am lăsat geanta pe bancă. Nu a luat-o nimeni, pentru că era o geantă micuţă, de fâş, pe care n-au băgat-o în seamă”, a povestit Angela. Constantin a aruncat bomba: „Aveam în ea vreo 80.000 de lei!”. Contactat de Click!, artistul ne-a detaliat episodul de acum 32 de ani.

“Noi am făcut două nunţi: cununia civilă în 1985, la Filiaşi, iar cununia religioasă anul următor, în 1986, la Vişina Nouă, judeţul Olt (n.r. comuna lui natală). Apoi am plecat la băi, la Olăneşti, unde am păţit povestea cu banii. La vremea aceea, cu 80.000 de lei îţi luai o Dacie şi îţi mai rămânea şi ceva pe lângă. Am avut mare noroc!”, ne-a declarat solistul de folclor. L-am întrebat şi care este secretul unei căsnicii de peste 3 decenii. „Dragostea, respectul, copiii şi nepoţii”, ne-a spus Constantin Enceanu, care are o fiică împreună cu Angela, Cristina Cătălina, născută în 1987. “Fata ne-a dăruit doi nepoţi minunaţi, pe Sofia, care are 4 ani, şi pe Alex, căruia în vară, pe 3 iunie, îi vom tăia moţul, căci face un anişor. Îl vom sărbători cum trebuie. Apoi, vom pleca cu toţii, cu mic, cu mare, într-o vacanţă în Grecia. Sunt fericit şi mulţumit, cântări am, slavă Domnului, sănătoşi să fim”, ne-a mai spus cântăreţul.

Enceanu, Niculina şi Mâţu Stoian, tripleta de aur


    Cei trei olteni sunt  foarte căutaţi  la nunţi şi la botezuri
Cei trei olteni sunt foarte căutaţi la nunţi şi la botezuri

Născut pe 16 februarie în comuna Vişina Nouă din judeţul Olt, Constantin Enceanu cântă de mic copil, iar în clasa a VIII-a a participat la Cântarea României, unde a obţinut locul al treilea pe ţară. În 1992 a devenit angajat al Ansamblului Maria Tănase şi au urmat numeroase turnee în ţară şi în străinătate. Printre albumele sale se numără “Drag mi-e când mai vii pe-acasă”, “Din Isverna-n Vişina”, “De mic am fost om cinstit”, “Stai cu mine, omule, să-ţi cânt”, etc. A făcut istorie în muzica populară şi alături de alţi doi olteni de seamă, Niculina Stoican (46 de ani) şi Petrică Mâţu Stoian (56 de ani), ambii din judeţul Mehedinţi.

Şi-a cunoscut soţia la locul de muncă


    Constantin şi  Angela Enceanu sunt  căsătoriţi de 32 de ani
Constantin şi Angela Enceanu sunt căsătoriţi de 32 de ani

În emisiunea “2k1”, prezentată de Mirela Vaida şi difuzată ieri, la Antena 1, de la ora 17.00, Constantin Enceanu a venit alături de soţia sa, Angela. Relaţia dintre cei doi a început tot datorită muzicii. “Pe soţia mea am cunoscut-o pe vremea când lucram la Întreprinderea de Transformatoare şi Motoare Electrice Filiaşi. Eu eram la staţia de radioamplificare, unde se punea muzică şi angajaţii dădeau dedicaţii pentru colegi. Ea lucra la Oficiul de Calcul şi venea să dea dedicaţii pentru colege. Uşor-uşor ne-am cunoscut, ne-am apropiat, am considerat că există ceva care ne atrage”, povestea Enceanu într-un interviu pentru revista “Taifasuri”. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net