Constantin Enceanu: «Au trecut deja 32 de ani de căsnicie, cu bune şi cu rele»

simeon stalpnicul png
2017. Timpul a fost blând cu cei doi soţi. Doamna Angela este un etalon al eleganţei

În ziua de azi, unii iubiţi din showbiz nu prind două anotimpuri împreună, însă Constantin Enceanu şi soţia lui, Angela, au bifat zilele trecute 32 de ani de căsnicie. Cei doi au făcut cununia civilă în 1985, iar un an mai târziu, nuntă mare la Vişina Nouă, în judeţul Olt.

Constantin Enceanu (53 de ani) datorează mult muzicii, asta şi pentru că povestea lui de dragoste cu Angela s-a închegat tot pe ritmuri populare. “Pe soţia mea am cunoscut-o pe vremea când lucram la Întreprinderea de Transformatoare şi Motoare Electrice Filiaşi. Eu eram la staţia de radioamplificare, unde se punea muzică şi angajaţii dădeau dedicaţii pentru colegi. Ea lucra la Oficiul de Calcul şi venea să dea dedicaţii pentru colege. Uşor-uşor ne-am cunoscut, ne-am apropiat, am considerat că există ceva care ne atrage.

simeon stalpnicul png
1985. Constantin Enceanu şi Angela au făcut cununia civilă la Filiaşi

Asta se întâmpla în martie 1985. În august am mers într-o miniexcursie la Olăneşti şi i-am spus că vreau s-o cer de soţie, în septembrie am fost la ea în peţit şi în noiembrie am fixat data nunţii. În numai cinci luni am ştiut că Angela este aleasa sufletului meu”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru “Taifasuri”. Iată că au trecut mai bine de trei decenii de când sunt împreună, iar artistul a marcat aniversarea şi pe Facebook, publicând o fotografie de pe vremea când a fost ginerică, alături de una recentă.

”Au trecut 32 de ani, cu bune şi cu rele, de când am spus «DA» în faţa ofiţerului stării civile! Îţi mulţumesc pentru tot şi să fim sănătoşi!”, a scris artistul în dreptul imaginilor cu distinsa doamnă Angela.

Cei doi au făcut două petreceri de nuntă, una la Filiaşi, în 1985, după cununia civilă, şi alta în 1986, la Vişina-Olt, satul natal al interpretului, după cununia religioasă. Au o fată pe nume Cristina Cătălina, care le-a dăruit doi nepoţi, Sofia Ştefania (4 ani şi 3 luni) şi Alex (un an şi jumătate). Enceanu a vorbit despre secretele căsniciei cu cea care îi este parteneră de viaţă.

”Cred că trebuie să ştie fiecare când să lase de la el, să fie înţelegător cu celălalt. Într-o familie, orgoliile cred că nu-şi au rostul şi pot să spun, fără să fiu lipsit de modestie, că de foarte multe ori am preferat să fiu eu cel care cedează, din dorinţa de a fi bine. Nu mi-a plăcut niciodată cearta şi nu am fost vreodată supăraţi mai mult de câteva ore. Toleranţa şi înţelegerea sunt secretele noastre”, susţine Enceanu.

Carieră de peste trei decenii

simeon stalpnicul png

Născut pe 16 februarie în comuna Vişina Nouă din judeţul Olt, Constantin Enceanu cântă de mic copil, iar în clasa a VIII-a a participat la Cântarea României, unde a obţinut locul al treilea pe ţară. În perioada 1985-1991 a participat la 19 concursuri şi festivaluri din ţară, iar în 1992 a devenit angajat al Ansamblului Maria Tănase. Printre albumele sale se numără “Drag mi-e când mai vii pe-acasă”, “Din Isverna-n Vişina”, “De mic am fost om cinstit”, “Stai cu mine, omule, să-ţi cânt”, etc.

«De la fată am doi nepoţei minunaţi»

simeon stalpnicul png
Comorile lui Constantin Enceanu: fiica Cristina Cătălina, în braţe cu micuţul Alex, ginerele Florin, nepoţica Sofia şi soţia Angela

A făcut bani frumoşi din muzica populară, însă cea mai mare avere a lui Constantin Enceanu e familia. Fiica Cristina Cătălina şi ginerele Florin i-au dăruit doi nepoţi pe care îi iubeşte mai presus decât viaţa. “De la fată am doi nepoţi minunaţi, Sofia, care are 4 ani, şi Alexandru Florentin. A împlinit un anişor în iunie. Sunt fericit şi mulţumit, cântări am, slavă Domnului, sănătoşi să fim. Familia e lucrul cel mai de preţ, restul e în planul al doilea”, ne-a mai spus cântăreţul. Enceanu a lansat numeroase melodii dedicate celor dragi, dintre care “Mi-a dat Dumneze o fată” şi “Lume, mă văzui bunic”.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg