Constantin Enceanu, declarații sincere despre soția lui: «Ea este criticul meu numărul 1»

Ultima actualizare:

    Constantin Enceanu și familia lui
Constantin Enceanu și familia lui

Constantin Enceanu și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul a mărturisit cât de importantă este Angela, soția lui, pentru el și cum fac ca totul să meargă între ei, fără să existe prea multe certuri.

Constantin Enceanu a mărturisit că soția lui are grijă ca toate lucrurile să fie în ordine, atât în viața de zi cu zi, cât și în casă. A recunoscut că au avut parte și de momente mai delicate, însă au reușit să treacă peste toate impedimentele.

"Soția este criticul meu numărul 1 și a vrut mereu să fiu extraordinar, să fiu cel mai cel. A luptat pentru asta, a fost mereu în spatele meu. Angela face multe, soția mea este stâlpul de bază când nu sunt eu acasă. Eu nu îmi fac griji, toate trec prin mâna ei. Nu mai zic cu gătitul că mereu ne răsfață. La ora 10.-11, duminica, toată lumea este la masă. Eu chiar dacă am dormit 3-4 ore mă trezesc, duminica suntem cu toții împreună. Au fost și momente delicate. Dar care nu se ceartă? Dar apoi e mai dulce dragostea. Ne certăm din cauza nepoților, cum să facem să le fie bine. De aici apar mici discuții. Suntem căsătoriți de 33 de ani. Eram un simplu muncitor la transformatoare când am cunoscut-o pe soția mea", a declarat Constantin Enceanu la "Acces Direct".

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net