Constantin Enceanu și-a deschis o pizzerie în Craiova: „Fiul lui Romică Țociu ne dă o mână de ajutor. Îl plătim!” Cât costă cea mai ieftină pizza?
Artistul de muzică populară Constantin Enceanu și-a extins afacerile, în domeniul HORECA, în primele zile ale anului 2025. Recent, acesta a deschis și o pizzerie, chiar în centrul orașului Craiova. Exclusiv pentru Click!, celebrul solist ne-a vorbit despre ajutorul primit de la Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, expert în gastronomie: „Îl plătim!”.
„E o afacere de familie, eu mai ajut cu bani”
Constantin Enceanu, care deține, de câțiva ani, un restaurant în Filiași, Jud. Dolj, și-a deschis recent și o pizzerie, Zanzi Pizza, în Craiova:
„Această pizzerie este deschisă într-un spațiu pe care l-am avut închiriat cuiva și, cum expirase contractul, ginerele și fiica mea, cei care de altfel se ocupă și de localul Zanzibar, din Filiași, m-au rugat să facem aici o pizzerie.
Am fost de acord, l-au și decorat foarte frumos, cu ajutorul unor specialiști în domeniu. Ei se ocupă mai mult, este o afacere de familie, eu i-am mai ajutat cu bani. Sunt tare mândru de ei, sunt foarte serioși în tot ceea ce fac, s-au ocupat enorm și de promovarea afacerii, dar și de angajați”, spune artistul, exclusiv pentru Click!
„Am apelat și la ajutorul lui Cătălin Țociu”
Artistul Constantin Enceanu, priceput și la afaceri, nu numai la muzică, recunoaște că a apelat la ajutorul lui Cătălin Țociu, fiul lui Romică Țociu, la deschiderea pizzeriei din Craiova:
„Și Cătălin și-a deschis anul trecut o pizzerie, în București, așa că am apelat la ajutorul lui, pentru afacerea noastră. Îl plătim ca să învețe angajații să prepare celebrul blat italienesc, pufos și gustos.
Cătălin este, de fapt, unul dintre cei mai talentați specialiști în pizza, din București, a fost și la „Chefi la cuțite”, la Antena 1. Dar, el și tatăl lui au afacerea lor, iar eu o am pe a mea”, ne-a mai spus solistul, exclusiv pentru Click!
Cât costă cea mai ieftină pizza?
Cât costă însă cea mai ieftină pizza, în localul său din Craiova?
„Prețurile pornesc de la 24 de lei și sunt unde până spre 40 de lei, depinde cu ce sunt preparate, dar sunt foarte gustoase. Mie cel mai mult îmi plac pizza Porchetta și pizza Quattro formaggi, cu mai multe feluri de brânză”.
Fanii artistului i-au apreciat inițiativa:
„Domnule Enceanu, felicitări! Pe lângă afacerea în sine, creați și locuri de muncă, atât de necesare în ziua de azi, ceea ce este de lăudat”.
Cătălin și Romică Țociu și-au deschis pizzerie, din banii câștigați la „Asia Express”
După participarea la „Asia Express” (Antena 1), Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, și-au deschis, anul trecut, o pizzerie, „Philipo Pizza”, și cu livrare la domiciliu, lângă sediul PRO TV din București. Cătălin, fost concurent și la ”Chefi la cuțite”, a făcut anunțul pe conturile sociale, în ziua deschiderii:
„Dragii mei prieteni și iubitori de pizza, am deosebita plăcere să vă anunț, astăzi, de ziua mea, că visul meu a devenit în sfârșit realitate! Pizzeria va fi locul unde pasiunea pentru pizza se întâlnește cu cele mai proaspete și autentice ingrediente. Vă iubesc și stați cu ochii pe noi!”, a menționat el, anul trecut, de ziua lui, la inaugurarea sediului.
Prețurile în pizzeria lui Cătălin Țociu variază între 28 și 47 de lei
„Vă așteptăm să încercați pizza Porchetta și schiacciata porchetta, cu sosul cu brânză cu trufe care este din altă lume”, și-a lăudat Cătălin Țociu cele mai delicioase preparate. Prețurile la pizza sunt cuprinse între 28 și 47 de lei.
Un client i-a lăudat talentul gastronomic:
„Am fost să gust o pizza făcută de mâinile lui Cătălin și fără să ridic în slăvi pe nimeni gustul e cel ce trebuie autentic italian, de la mama lui!”.