Copilul Andreei Mantea, la un pas să rămână fără tată

Ultima actualizare:

    Cristi Mitrea a  umilit-o pe  Andreea  Mantea la  “Burlăciţa”
Cristi Mitrea a umilit-o pe Andreea Mantea la “Burlăciţa”

Cristi Mitrea, cel care a lăsat-o însărcinată pe frumoasa brunetă, a fost la un pas de moarte, după ce a intrat cu maşina în parapet, pe DN 1.

După o dragoste cu năbădăi cu luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristi Mitrea, Andreea Mantea a rămas însărcinată, deşi a avut grave probleme de sănătate în trecut şi era convinsă că nu va fi niciodată mamă. Deşi cei doi nu au în prezent o relaţie oficială, fosta prezentatoare tv a fost foarte fericită că va avea un copil, aşa că a decis să păstreze sarcina.

Însă bucuria că va deveni mamă a fost umbrită în urmă cu două zile de vestea că tatăl bebeluşului său a fost la un pas de moarte. Cristi Mitrea a publicat pe Facebook un mesaj, prin care a anunţat că a scăpat ca prin minune dintr-un accident auto. "Reminder: Nu întoarce căpșorul când îţi bagi mâna în năsuc pe DN, că intri în parapet. Doamne, fereşte... Still alive (n.r. încă viu)", a scris el pe reţeaua de socializare.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea s-au cunoscut în cadrul show-ului "Burlăciţa" şi timp de şase luni s-au iubit pătimaş. Apoi, cei doi au decis să se despartă, însă în urmă cu doar câteva săptămâni, bruneta a flat că este însărcinată, tatăl fiind nimeni altul decât Cristi Mitrea.

"Mi-au trecut greţurile, ameţeala mai vine din când în când. Am pofte şi am mâncat toată varza murată pe care a pus-o mama. Cristi este alături de mine, se bucură. La început, nu prea a zis nimic. Era şocat, în sensul bun”, a declarat bruneta la emisiunea "Un show păcătos".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net