Corina Chiriac a ales cariera în detrimentul iubirii: «Din păcate ele nu se pot combina»

image
Corina Chiriac, în tinerețe

Corina Chiriac a reușit să cucerească și să frângă multe inimi în tinerețe, însă nici una nu a reușit să o facă pe îndrăgita cântăreață să se dedice pe deplin unei relații de lungă durată. După o căsnicie care nu a fost luna de durată, artista nu s-a mai încumetat niciodată să-și pună pirostriile și a dezvăluit că singura ei mare dragoste a fost dintotdeauna muzica.

Corina Chiriac este în prezent una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone, însă nici în tinerețe nu a dus lipsa atenției, cel puțin din partea reprezentanților sexului masculin, care erau fermecați de frumusețea și talentul artistei. Cântăreața și-a construit o carieră impresionantă, însă a lăsat pe locul doi viața personală. 

Vedeta nu are copii, a fost căsătorită o singură dată, la 43 de ani, în Las Vegas, în august 1993, cu omul de afaceri Virgil Anastasiu, de care, di păcate, s-a despărțit doar patru ani mai târziu. După acest mariaj eșuat, deși a mai cochetat de câteva ori cu dragostea și a fost la un pas să pășească din nou în fața altarului, Corina Chiriac nu s-a mai recăsătorit și a decis să de dedice în totalitate primei ei iubiri, muzica. 

Motivul pentru care Corina Chiriac nu s-a mai recăsătorit

Deși a fost și căsătorită, Corina Chiriac a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că încă de la început știa că ea este sortită să se dedice carierei sale pe scenă. „Eu ştiam că trebuie să fac o carieră pe scenă. Nu, ca şi dovadă, eu m-am îndrăgostit foarte târziu. Am crezut că eram toate fetele îndrăgostite de unu care părea frumuşelul şcolii şi în recreaţie ne ţineam de braţ şi ne uitam după el şi oftam o dată.

Sigur. Trebuia să ne placă şi nouă cineva, era drăguţ, dar nu era cel mai. El era genul blonduţ, mai era un băiat brunet care acum, uitându-mă în urmă.. mie mi se părea mai drăguţ. E o mare diferenţă între a te îndrăgosti şi a iubi. E o mare diferenţă. Din păcate ele nu se pot combina… A te îndrăgosti, a te combina şi a face şi o familie, astea nu merg împreună. Eu sunt un scorpion foarte lucid şi foarte realist, iar eu am ales de mult cariera, cu adevărat am ales-o”, a declarat Corina Chiriac la Antena Stars. 

image
Virgil Atanasiu, fostul și unicul soț al Corinei Chiriac Foto: Captură Pro TV
bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg
ianna novac3 png