Corina Chiriac, despre dezamăgirile în amor: «A mințit că mă iubește doar pe mine»

image
Corina Chiriac, față în față cu statuia unui înger, la Moscova (URSS), în 1979, cu 3 ani înainte de „marea revelație” de la IerusalimFoto: arhiva personală / femeide10.ro

Corina Chiriac, solista de muzică ușoară care ne încântă de 49 de ani cu șlagăre, a spus că este credincioasă din 28 decembrie 1983. Aflată la Ierusalim, atunci a văzut Corina Chiriac cu ochii ei o minune care i-a schimbat viața.

Pe 26 octombrie, Corina Chiriac va împlini 70 de ani, însă vârsta este doar o simplă înșiruire de cifre în cazul vedetei. Tonică și realistă, Corina Chiriac a vorbit, într-un interviu pentru Marina Almășan (femeide10.ro), despre viața ei artistică și personală.

image
Corina Chiriac în anul 1976, în Republica Democrată Germană, în fosta Piață „Karl Marx” din Berlinul de Est

Corina Chiriac adoră serialele polițiste și documentarele

Corina Chiriac se consideră o femeie de 7+, pe o scară de la 1 la 10 și „o simplă muiere româncă, nici mai bună, nici mai rea”. „Astăzi, «la vârsta mea», mă relaxez mult mai bine singură, cu emisiunile mele de investigații criminalistice, cu serialele polițiste bune sau cu documentarele de la BBC. Sau cu o tacla între gagici la un păhărel de șampanie, chiar dacă asta presupune un taxi la dus și unul la întors”, a spus Corina Chiriac. „Oricum, nu mai ridic vocea ca la prima tinereţe… am mai «răguşit» cu vârsta”, a mai spus interpreta de muzică ușoară pentru femeide10.ro.

image
În 1983, Corina Chiriac lansa șlagărul „Strada Speranței” pe scena Festivalului Mamaia

Corina Chiriac a fost dezamăgită în dragoste

Corina Chiriac a avut o revelație la 33 de ani, când a început să creadă în Dumnezeu. „La 33 de ani, în ziua de 28 decembrie 1983, pe Via Dolorosa, la Ierusalim, am început să cred în Dumnezeu Tatăl și Fiul și Sfîntul Duh, în urma unei minuni”, a spus solista, fără să dea detalii despre miracolul care i-a schimbat viața. Totodată, Corina Chiriac a avut parte de iubiri pătimașe, dar și de dezamăgiri răsunătoare. Din ambele situații, solista a ieșit în stilul propriu. „Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, «Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?». Poate ziceam  «Da», că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice «Vai, ce te-am iubit!»”, a mai spus Corina Chiriac.

image
Corina Chiriac, ședință foto pentru coperta unui album muzical Electrecord (1986)

Acasă, Corina Chiriac stă în trening și cu cremă pe față

Întrebată cum se îmbracă și ce preocupări are acasă, Corina Chiriac a spus că nu ține la aparențe. „Port trening de bumbac, cremă pe față, ciorapi de lână și am multe ocupații tipice de femeie care-și iubește camerele, bibelourile, florile, rochiile, gențile și colecția de bijuterii ieftine, dar superbe. Toate trebuie curățate, reordonate, aerisite, transformate și îngrijite”, a spus artista.

image
Corina Chiriac cu prima ei mașină clasică în anul 1990, în Los Angeles, SUA

Corina Chiriac: România anilor 1965 era ca azi în Argentina

Născută și crescută în București, Corina Chiriac este nostalgică după Capitala din vremea copilăriei și adolescenței sale. «Mi-ar plăcea să trăiesc acum în Buenos Aires, Argentina. Departe de Europa dezlănțuită, climă superbă, mâncare minunată, muzică nemuritoare, toate fructele lumii, mai ales oamenii extrem de civilizați, de calzi și amabili, femeile cochete, bărbații fac o curte decentă doamnelor… Așa era România anilor 1965, când eu eram domnişoară… O altă lume, pe la noi de mult apusă! Îmi doresc să îmbătrânesc decent, înconjurată de fani și de prieteni și să mai am încă putere de muncă și de ce nu… de cântat», a spus vedeta.

Corina Chiriac a fost căsătorită o singură dată

Corina Chiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste în tinerețe cu Ovidiu Lipan Țăndărică, dar relația lor a fost mediatizată abia în anii ‘90. Peste ani, Țăndărică spunea că îi pare rău că nu a cerut-o de soție pe Corina.

Tot în anii tinereții, artista s-a iubit cu un artist de talie internațională, celebrul Karel Gott, acum în vârstă de 80 de ani, adorat la vremea respectivă în toată Europa. Corina l-a cunoscut pe Karel la un festival de muzică din Cehoslovacia, iar la scurt timp cei doi formau un cuplu. Și cu el artista noastră a fost la un pas de căsătorie, însă nu a fost să fie. Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, omul de afaceri Virgil Anastasiu, care a murit recent, pe 22 iulie. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Citește și:

Corina Chiriac, ajutată de coregrafa Cocuța pentru recitalul de la Cerbul de Aur

Corina Chiriac nu l-a uitat pe Karel Gott, fostul ei iubit. Ce mesaj a scris de ziua lui

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
FotoJet (2) jpg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg