Corina Chiriac, Iordăchioaie şi Arşinel, asaltaţi pe stradă pentru poze. Cum au reacţionat artiştii

Ultima actualizare:
Alexandru și Marilena au serbat  anul trecut ”Nunta de Aur”
Alexandru și Marilena au serbat anul trecut ”Nunta de Aur”

Cei trei artişti sunt ca vinul. Cu cât trec mai mult anii peste ei, cu atât devin mai preţioşi, mai apreciaţi de către public. Este vorba despre Corina Chiriac, Alexandru Arşinel şi Daniel Iordăchioaie, care s-au oprit din drumul lor, pe stradă, pentru a împărţi autografe admiratorilor.

Cine a spus că doar Smiley şi generaţia tânără de artişti au milioane de fani? Iată că, de la copii şi până la adolescenţi, toţi fac coadă la autografe şi când vine vorba despre artiştii din ”Generaţia de Aur”. Muzica bună şi teatrul făcut cu talent nu se demodează, odată cu trecerea timpului, iar imaginile surprinse de fotoreporterii Click! sunt marea dovadă.

Duminica trecută, în jurul prânzului, Corina Chiriac, doamna muzicii româneşti, care împlineşte 70 de ani în toamnă, a ieşit să se relaxeze la un restaurant situat în apropierea cartierului ei. A stat acolo preţ de o oră, timp în care s-a desfătat cu mâncărurile preferate. Iată însă că, în momentul în care a ieşit pe uşă, interpreta şlagărului ”Casa speranţei” a fost abordată de două cupluri cu copii care i-au cerut autografe. Încântată de această întâlnire, cântăreaţa i-a invitat să o însoţească până la maşină, pentru le dărui şi câteva CD-uri cu muzica ei. În drum spre parcare, artista a fost întâmpinată şi de două prietene, care au îmbrăţişat-o cu drag şi au pupat-o cu foc, însoţindu-le mai apoi la o plimbare pe Bulevardul Magheru, din Capitală.

Arşinel va schimba prefixul anul acesta

Dar şi Alexandru Arşinel, care împlineşte 80 de ani pe 4 iunie, are un succes nebun. În parcarea de la Sala Palatului, celebrul actor a fost oprit de un admirator înfocat care i-a cerut un autograf. Comicul s-a bucurat sincer şi a notat pe un carneţel câteva gânduri bune pentru bărbatul care i-a tăiat calea. De acelaşi răsfăţ a avut parte şi Daniel Iordăchioaie (50 de ani). Celebrul interpret, care a dat lovitura cu piesa ”Mare albastră”, a fost asaltat de fani înaintea unui spectacol de la Sala Palatului. Celor mici le-a împărţit autografe, iar cu cele două doamne a stat de vorbă preţ de câteva minute. 

Arșinel: «Mă ocup mai mult de soția bolnavă, după ce am renunțat la funcția de director»


    Alexandru și Marilena au serbat  anul trecut ”Nunta de Aur”
Alexandru și Marilena au serbat anul trecut ”Nunta de Aur”

Alexandru Arșinel a anunțat , la sfârșitul anului trecut, că se retrage de la șefia Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, lăsând locul liber bunului său prieten de scenă, Vasile Muraru (62 de ani). Acum, el este bucuros că se poate ocupa mai mult de soția lui, Marilena, pe care o iubește de mai bine de 50 de ani: “Nu mai sunt director, dar această funcție nu mi-a adus niciodată grade pe umăr. Am făcut-o cu drag mai ales că sunt în instituție de 60 de ani. Mi-am făcut meseria cu toată corectitudinea. Și când eram director aveam timp de persoanele care mă iubesc, dar acum recunosc că am puțin mai mult timp. Acum mă pot ocupa ceva mai mult de familie, de necazurile mele. Trebuie să am grijă de soția mea. Are uneori momente când se simte mai bine, altele când se simte mai rău. Ea îmi dă starea de spirit din casă”, ne-a declarat actorul.

El nu renunță însă și la scenă: “Sunt bine, sănătos. Pregătesc alături de colegii mei o serie de spectacole”, a mai adăugat artistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net