Corina Chiriac, Stela Enache și Irina Loghin fac furori cu siluetele. Care sunt secretele lor

Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu jpeg
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

Corina Chiriac, Stela Enache și Irina Loghin, divele muzicii ușoare și populare, au făcut furori cu siluetele lor la lansarea albumelor Alinei și Romeo Negoiasa, de la trupa Alesis.

Corina Chiriac (69 ani), Stela Enache (69 ani) și Irina Loghin (80 ani) se mențin excelent la vârsta pe care o au. Cântărețele au făcut furori cu siluetele lor luni seară, la lansarea albumelor Alinei și lui Romeo Negoiasa, cei doi soți care alcătuiesc trupa muzicală Alesis.

Cum slăbesc Corina Chiriac și Irina Loghin

Corina Chiriac are concerte și se ocupă îndeaproape de emisiunea pe care o prezintă la postul Național TV, „Opriți timpul”, iar colega ei, Stela Enache îi ține pasul. Merg peste tot unde sunt invitate să cânte, mai ales în cluburi, unde le face plăcere să vadă cum pe șlagărele lor dansează și tinerii. Și Irina Loghin este foarte solicitată să susține programe artistice peste tot prin țară și face față cu brio programului încărcat, în ciuda vârstei. Irina Loghin se menține în formă cu regimul vegetarian, dar și cu turele de Herăstrău zilnice pe care le face, iar Corina Chiriac slăbește cu salate și carne și se apucă de acest regim de câte ori consider că a acumulat câteva kilograme în plus și vrea să le dea jos repede.

Matilda Pascal-Cojocărița slăbește fără dulciuri și făinoase

Evenimentul de lansare al soților Alina și Romeo Negoiasă a avut loc într-un cadru inedit la Cercul Militar și a strâns un număr record de vedete. Peste 50 de vedete autohtone au luat parte la evenimentul celor doi soți, care a marcat lansarea pe piață a albumelor cu numerele 8 și 9 din cariera lor, „De pahar, de dulce-amar” și „Refrenele iubirii”. Printre cei prezenți se numără Irina Loghin, Cornelia Rednic, Stela Enache, Corina Chiriac, Ionuț Dolănescu, Gheorhe Turda, Marcel Pavel, Iuliana Marciuc și Adrian Enache, Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu etc.

image
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

Matilda Pascal-Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, au venit special de la Bistrița pentru lansarea prietenilor lor. Și Matilda a slăbit enorm și arată super, după ce a renunțat la dulciuri, la făinoase și la zahăr. „E un eveniment cu totul special, de referință din viața noastră artistică, adunând în ultimii ani 35 de melodii noi, toate creații ALESIS”, au spus Alina și Romeo Negoiasă, un duet de excepție, atât în viață, cât și pe scenă.

Citește și:

Irina Loghin: «De 50 de ani fac turul Parcului Herăstrău»

Stela Enache, şah mat la eleganţă: A cântat “Ani de liceu” cu Fuego

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
accident tramvai sos giurgiului 30 septembrie Foto ISU B-If
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj