Corina Chiriac, Stela Enache și Irina Loghin fac furori cu siluetele. Care sunt secretele lor

Ultima actualizare:
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

Corina Chiriac, Stela Enache și Irina Loghin, divele muzicii ușoare și populare, au făcut furori cu siluetele lor la lansarea albumelor Alinei și Romeo Negoiasa, de la trupa Alesis.

Corina Chiriac (69 ani), Stela Enache (69 ani) și Irina Loghin (80 ani) se mențin excelent la vârsta pe care o au. Cântărețele au făcut furori cu siluetele lor luni seară, la lansarea albumelor Alinei și lui Romeo Negoiasa, cei doi soți care alcătuiesc trupa muzicală Alesis.

Cum slăbesc Corina Chiriac și Irina Loghin

Corina Chiriac are concerte și se ocupă îndeaproape de emisiunea pe care o prezintă la postul Național TV, „Opriți timpul”, iar colega ei, Stela Enache îi ține pasul. Merg peste tot unde sunt invitate să cânte, mai ales în cluburi, unde le face plăcere să vadă cum pe șlagărele lor dansează și tinerii. Și Irina Loghin este foarte solicitată să susține programe artistice peste tot prin țară și face față cu brio programului încărcat, în ciuda vârstei. Irina Loghin se menține în formă cu regimul vegetarian, dar și cu turele de Herăstrău zilnice pe care le face, iar Corina Chiriac slăbește cu salate și carne și se apucă de acest regim de câte ori consider că a acumulat câteva kilograme în plus și vrea să le dea jos repede.

Matilda Pascal-Cojocărița slăbește fără dulciuri și făinoase

Evenimentul de lansare al soților Alina și Romeo Negoiasă a avut loc într-un cadru inedit la Cercul Militar și a strâns un număr record de vedete. Peste 50 de vedete autohtone au luat parte la evenimentul celor doi soți, care a marcat lansarea pe piață a albumelor cu numerele 8 și 9 din cariera lor, „De pahar, de dulce-amar” și „Refrenele iubirii”. Printre cei prezenți se numără Irina Loghin, Cornelia Rednic, Stela Enache, Corina Chiriac, Ionuț Dolănescu, Gheorhe Turda, Marcel Pavel, Iuliana Marciuc și Adrian Enache, Ileana Șipoteanu, Carmen Rădulescu etc.


    Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu
Alaturi de sotul ei, violonistul Ştefan Cigu

Matilda Pascal-Cojocărița și soțul ei, Ștefan Cigu, au venit special de la Bistrița pentru lansarea prietenilor lor. Și Matilda a slăbit enorm și arată super, după ce a renunțat la dulciuri, la făinoase și la zahăr. „E un eveniment cu totul special, de referință din viața noastră artistică, adunând în ultimii ani 35 de melodii noi, toate creații ALESIS”, au spus Alina și Romeo Negoiasă, un duet de excepție, atât în viață, cât și pe scenă.

Citește și:

Irina Loghin: «De 50 de ani fac turul Parcului Herăstrău»

Stela Enache, şah mat la eleganţă: A cântat “Ani de liceu” cu Fuego

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net