Cornel de la Vunk, într-un concert istoric. Va plana deasupra publicului

Ultima actualizare:

    Cornel Ilie are mari emoţii pentru concertul extraordinar de miercuri (7 octombrie)foto: arhiva personală
Cornel Ilie are mari emoţii pentru concertul extraordinar de miercuri (7 octombrie)foto: arhiva personală

Emoţii, nopţi nedormite şi repetiţii peste repetiţii. Aşa aşteaptă membrii trupei Vunk ziua de miercuri (7 octombrie) când va avea loc spectacolul de la Sala Polivalentă. Cel mai mare eveniment multimedia al anului va marca li apariţia clipului "Un Nou Univers" , iar formaţia va lansa noul lor album, „Hituri şi mituri”.

Cornel Ilie nu mai are linişte. Au mai rămas doar câteva ore până la marele concert, iar întrebarea care nu îi dă pace este dacă vor reuşi să facă o figură mai frumoasă decât în anii trecuţi. "Este ziua cea mai importantă din fiecare an, din punct de vedere artistic. Este Revelionul, Crăciunul, Paştele şi toate cad pe 7 octombrie. Este al 4-lea an de Sala Polivalentă. În învăţământ, asta înseamnă că terminăm un ciclu şi trebuie dat un examen de absolvire. Cum este bacalaureatul, masterul, examenul de diplomă. Doar că mai frumos. Întrebarea care nu mă lasă să dorm de câteva nopţi şi mă trezesc după doar 4-5 ore de somn este - vom putea să facem un spectacol mai bun că anii trecuţi, am învăţat să fim şi mai buni, am învăţat din greşelile văzute sau nevăzute de public, reuşim să facem cele trei inovaţii tehnologice pe care ni le-am pus în cap? Am emoţii. Avem emoţii. Deţinem emoţii mari şi le creştem să le eliberăm în seară de miercuri”, a declarat Cornel Ilie.

Vunk va avea o recuzită impresionantă

Băieții de la Vunk pregătesc un concert multimedia, primul de acest fel în țara noastră
Băieții de la Vunk pregătesc un concert multimedia, primul de acest fel în țara noastră

Două tone de leduri, ecrane uriaşe, noi „planete” pe care spectatorii le vor putea atinge cu mâinile şi liderul trupei Vunk care va plana deasupra publicului la propriu şi va demonstra că într-un nou univers puterea visului este mai mare decât cea a gravitaţiei sunt câteva dintre elementele spectaculoase ale show-ului pus în scenă de Vunk. 11 pictori cu vârste între 12 şi 16 ani, elevi ai şcolii de pictură de la Galeria Basil, au ajutat la construirea „planetelor” care definesc universul Vunk. Inspiraţi de tema spectacolului „Un Nou Univers” şi de motto-ul concertului „E timpul să te întorci. La ţtne”, micii artişti au pictat sferele uriaşe care vor coborî printre toţi cei prezenţi la show-ul Vunk şi vor face astfel o promisiune în faţă universului şi a celor 5000 de spectatori că nu vor abandona niciodată drumul care le este cel mai drag: pictura.Scenografia digitală interactivă care va permite fiecărui spectator să schimbe show-ul după propriul său instinct, dar şi filmarea 360 de grade vor redefini termenul de concert. “Sunt cel puţin trei inovaţii tehnologice pe care le experimentăm la spectacolul din 7 octombrie. Două dintre ele ar putea fi o piatră de hotar în viitorul spectacolelor din România”, a explicat liderul trupei Vunk.În deschiderea primului concert rock din România pus în scenă sub formă unui eveniment multimedia va cânta trupa Robin and the Backstabbers.Biletele la concertul Vunk “Un Nou Univers” se găsesc în reţeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange şi Vodafone, în oficiile Poştei Române, la terminalele de plata Zebră Pay din întreagă ţară şi online pe www.iabilet.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net