Cornel Păsat mănâncă 8 mese pe zi


    “După 30 de ani,  am început să mă  îngraş şi de atunci  am început acest  regim alimentar,  combinat cu sport”
“După 30 de ani, am început să mă îngraş şi de atunci am început acest regim alimentar, combinat cu sport”

V-aţi întrebat vreodată care este secretul bărbaţilor cu muşchi şi cu pătrăţele pe abdomen? Ei bine, frumuseţea aceasta exterioară cu muncă şi cheltuială se ţine.

Citeşte şi

Cornel Păsat:  «Până mă mut  la casa mea, mai stau pe capul maică-mii»

Pentru Cornel Păsat, Barcelona este cel mai romantic oraş

Cornel Păsat renunţă la burlăcie anul viitor

Cornel Păsat, liderul Flamingo Boys, mănâncă 8 mese pe zi, face mult sport şi are perioade de "încărcare" şi de "definire".

În perioada de încărcare, Cornel Păsat mănâncă aproape orice şi oricât. Scopul este să se îngraşe. Când consideră că a luat suficient în greutate, urmează perioada de definire.

Aceasta înseamnă trecerea la dietă şi topirea grăsimii, care este transformată în masă musculară.

"În perioada de definire am un regim hiperproteic, mănânc nesărat, beau doar apă distilată. Acum sunt la perioada de încărcare, deci pot să mănânc paste. Am făcut pentru voi paste arabiata, preferatele mele", spune Păsat.

De la o perioadă la alta trece în funcţie de rezultate: "când ai topit toate grăsimile, te opreşti. Dacă vrei să mai creşti masa musculară, începi iar. Am acest regim alimentar de circa doi ani. Nu zic că e uşor, dar încerc să nu-l percep ca pe o corvoadă. Pur şi simplu acum, pentru mine, a devenit un mod de viaţă".

Indiferent de perioadă, liderul Flamingo Boys mănâncă 8 mese pe zi, dintre care 3 principale, iar restul pe bază de fructe, legume, cereale şi lactate.

"Trebuie să mănânc din două în două ore. Îmi pun ceasul să sune pentru asta. E important să ai mese fixe. De asemenea, e important să faci sport şi să dormi cel puţin opt ore pe noapte. Dar nutriţia e mai importantă decât sportul, în toată această ecuaţie", explică. Tot acest regim alimentar îl costă între 1.000 şi 1.500 de euro pe lună, numai proteinele costând 200-300 de euro.

«Sunt expert în paste Arabiata»

Cornel Păsat ştie să gătească de la trei ani. Pe parcurs, a devenit expert, în special în prepararea pastelor. Preferatele sale sunt pastele arabiata, a căror secret a reuşit să-l descopere după multe experimente.

simeon stalpnicul png

"Usturoiul se rumeneşte în ulei de măsline. Adaug pasta de roşii. E important să fie sosul mai gros, iar roşiile să fie întregi. Adaug busuioc, oregano şi un sos special, picant. Pastele, fabricate în Italia, trebuie să stea circa 12 minute la fiert, în funcţie de intensitatea focului. Sosul e gata când are consistenţă şi se amestecă cu pastele. Parmezanul se rade pe deasupra, nu îl recomand pe cel gata ras".

E «la încărcare» până la sfârşitul lui iunie

În această perioadă, Cornel Păsat mănâncă aproape orice. Evită, totuşi, fast-food-ul şi mezelurile, pentru că alimentele folosite pentru îngrăşare nu trebuie să fie de calitate proastă.

simeon stalpnicul png

Până acum s-a îngrăşat 8 kg şi vrea ca până la sfârşitul lui iunie să mai ia două kg în greutate. "Voi ajunge la 88 kg şi îmi va lua cam o lună să slăbesc. Sper să acumulez 4 kg masă musculară".

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg